CATOMA REAL ESTATE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

CATOMA REAL ESTATE
Calea Floreasca nr. 79

Orar L-V: 09:00 - 20:00

Despre noi

Catoma Real Estate pune la dispoziția clienților servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzătoare a clientului.

Echipa noastră pune accent pe identificarea nevoilor si dorințelor clienților, ulterior propunând oferte clare și soluții concrete. Incercăm sa creăm o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea si califmai mult...icarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Experiența echipei noastre are la bază o formare profesională continuă care izvorăște din dorința de a înțelege cât mai bine nevoile pieței imobiliare și de a veni în întâmpinarea clienților cu soluții personalizate.

Pentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele părți, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reală a situației. Catoma Property Invest susține educarea pieței imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucător activ care susține reprezentarea exclusivă oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit într-un timp scurt.

Agenţii noştri

Florin TOMA Florin TOMA

OWNER CEO REALTOR

Vezi telefon
Raluca Timofti Raluca Timofti

Real Estate Consultant

Vezi telefon