CATOMA PROPERTY INVEST SRL - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Catoma Property Invest pune la dispoziția clienților servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzătoare a clientului.

Echipa noastră pune accent pe identificarea nevoilor si dorințelor clienților, ulterior propunând oferte clare și soluții concrete. Incercăm sa creăm o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea si cmai mult...alificarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Experiența echipei noastre are la bază o formare profesională continuă care izvorăște din dorința de a înțelege cât mai bine nevoile pieței imobiliare și de a veni în întâmpinarea clienților cu soluții personalizate.

Pentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele părți, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reală a situației. Catoma Property Invest susține educarea pieței imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucător activ care susține reprezentarea exclusivă oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit într-un timp scurt.

Agentii nostri

Raluca Timofti Raluca Timofti

Real Estate Consultant

Vezi telefon
Florin TOMA Florin TOMA

OWNER CEO REALTOR

Vezi telefon