POINTMARK - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

POINTMARK
Valea Viilor Nr 4, Sect 6.

Orar L-V: 9-21, S: 9-17

  • Telefon

Despre noi

Pointmark are deplina capacitate de a oferi consiliere, consultanta si solutii care sa raspunda in mod personalizat nevoilor clientilor sai. 


Bazandu-si filozofia de afaceri pe corectitudine, deschidere si competenta, Pointmark a captat increderea clientilor sai dezvoltand cu acestia relatii durabile, reciproc avantajoase.


 Te invitam sa ni te alaturi daca:
Ai nevoie de atentie speciala: nu vrei ca proprietatea ta sa zaca intr-un morman de alte zeci de proprietati pana isi gaseste cumparatorul
Ai nevoie de consultanta personalizata privind structura sau rezistenta cladirii, actele notariale, valoarea proprietatii tale sau dmai mult...e orice alte detalii. Sau pur si simplu ai nevoie de un agent dedicat proprietatii tale, care sa te asculte si care sa se dedice 100%.
Timpul tau este pretios
Nu-ti plac agentii imobiliari, ci oamenii pe care sa-i simti in viata atunci cand iti vorbesc sau atunci cand te reprezinta

Motive sa alegi Pointmark:
Agentul tau va fi dedicat 100% proprietatii tale.
Suntem sinceri si directi in comunicare.
Ne bazam pe profesionalism pentru a construi relatii umane care sa dureze in timp.
Inventam strategii de promovare, marketing si vanzari personalizate, pentru fiecare client in parte.
Iti economisim timpul si banii: ne ocupam de evaluare, de problemele legale, de fotografierea si promovarea proprietatii tale.
Nu ne ocupam de zeci de proprietati in acelasi timp, asadar poti fi sigur ca vom vinde in cel mai scurt timp posibil si la cel mai bun pret al pietei.
Lucram doar pe baza de exclusivitate.
 

Agentii nostri

Florin Staicu Florin Staicu

Real Estate Broker

Vezi telefon