ROMCONSULTING - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Grupul Romconsulting este o companie românească ce se află pe piața imobiliară de aproximativ 20 ani.

Acesta își centrează activitatea în segmentele de retail, birouri corporate, de închiriere și subînchiriere de spații comerciale și apartamente proprii și de vânzare de locuințe.

Ceea ce ne definește este experiența pe care o avem în piața imobiliară, consilierea şi consultanţa de calitate, confortul pe care clienții noștri îl găsesc în spațiile noastre și soluțiile pe care le oferim &icirmai mult...c;n funcție de interesele clientului.
De la începutul activității noastre, clientul a reprezentat resursa și reperul principal al evoluției noastre.

Suntem de părere că interacțiunea proprietar-chiriaș este cea mai importantă etapă în alegerea spațiului unde acesta urmează să își desfășoare activitatea sau să locuiască. Prin aceasta ne asigurăm că soluțiile oferite de compania noastră întrunesc în mod exact nevoile clientului.

De aceea, am construit un mediu de lucru profesionist, cu o echipă solidă de experți, unde opiniile sunt respectate și încurajate, unde angajații contribuie în echipă la succesul afacerii noastre și unde aceștia sunt recompensați pentru excelența activității lor.

Obiectivul nostru este să creăm relații de durată cu fiecare din colaboratorii noștri și să dezvoltăm parteneriate bazate pe încredere și performanță. Prin tot ceea ce facem, încercăm să anticipăm nevoile clienților noștri, să le înțelegem cerințele și să le oferim soluțiile potrivite. De aceea, printre colaboratorii noștri se numără firme de renume, precum ASIROM, SENSIBLU, HELP NET, MEGA IMAGE, EUROMOBILA, ORANGE ROMANIA, MARIONNAUD, OPTICRIS, STEFANEL ROMANIA, ING BANK, editura RAO, BELLADONA, etc.

Agenţii noştri

Romconsulting

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Oana Florea

Sales Manager

Vezi telefon