PREMIUM IMOBILIARE BY MIHAELA MARIUTA - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

Premium Imobiliare by Mihaela Mariuta, a venit sa incuneneze munca si experienta acumulata in aproape 10 ani, perioada in care in calitate de agent dar si de manager, am urmarit sa ajut si sa ofer consultata.
Cu o chipa tanara, cu oameni dornici sa evolueze, am inceput sa ne dezvoltam prin cursuri cu traineri din tara si strainatate, tocmai pentru a putea oferii clientilor servicii de cea mai buna calitate.
Portofoliul nostru numara sute de dezvoltatori, cu care suntem in parteneriat inca de cand ne-am inceput activitatea, motivul fiind rezultatele extraordinare pe care le-am avut in toate Proiectele Imobiliare pe care le avem in Bucuresti si Ilfov, incluzand si promai mult...prietatile de la revanzare.
Pe piata din Dubai am intrat in primavara acestui an, alegand sa facem parteneriat cu una din cele mai mari Agentii Imobiliare - H&S REAL ESTATE, companie care are in portofoliu toti dezvoltatorii din Dubai, astfel putand sa oferim clientilor nostri cele mai bune oferte in functie de necesitati.
Am participat la Targul Imobiliar de la Palatul Parlamentului, unde am avut un real succes.
Am evoluat si am crescut business-ul in fiecare luna. Viziunea mea este sa ofer tuturor clientilor, atat investitor cat si celor acre cumpara pentru uzul propriu, solutiile cele mai bune.