AB Properties - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

AB Properties imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Vorbim despre construirea unei relatii stranse intre client si consultantul imobiliar pentru a ajuta clientii sa obtina exact ceea ce doresc. Oferim solutii reale si depunem eforturi pentru a face toti clientii nostri, clienti fericiti si multumiti de alegerea facuta.

Suntem o echipa tanara, de experti imobiliari, specializata in consultanta imobiliara pe departamentele comerciale cat si pe cele rezidentiale vanzari cat si inchirieri.

Noi ne concentram pe doua aspecte majore ale domeniului imobimai mult...liar: tranzactii imobiliare - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si pe managementul proprietatilor imobiliare. Scopul nostru este de a ajuta clientii, cu toate nevoile lor imobiliare, facandu-le acestora experienta cat mai placuta in acest domeniu vast. Noi oferim SOLUTII IMOBILIARE!

Investitiile si tranzactiile realizate prin intermediul AB Properties imobiliare sunt SIGURE si RENTABILE!

Luati legatura cu unul dintre consultantii AB Properties pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0769.893.668 sau sa ne scrieti un e-mail la [email protected]

Agenţii noştri

Antonio Pitigoi Antonio Pitigoi

Senior Consultant

Vezi telefon
Alina Nita Alina Nita

Senior Consultant

Vezi telefon