Kairos Imobiliare - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Kairos Imobiliare
Titan, sector 3 Bucuresti

Orar L-Du 10:00-22:00

  • Telefon

Despre noi

Kairos Imob. Development este o agentie imobiliara care are grija de nevoile dumneavoastra, avand 0% comision.

Kairos- in limba greaca inseamna ,,sansa/moment oportun", ceea ce duce la traducerea intregii denumiri ca fiind urmatoarea: ,,Este momentul oportun sa investesti in imobiliare (si/sau sa achizitionezi o proprietate)''.

Agentia noastra se deosebeste pe piata fata de celelalte agentii prin faptul ca, noi va ajutam pe intregul parcurs al procesului de vanzare si de cumparare.
Va punem la dispozitie notari, ne ocupam de tot ce inseamna documentatia pentru notariat, astfel incat, dumneavoastra nu trebuie decat sa va alegeti proprietatea favorimai mult...ta si sa posedati un act de identitate, de restul ne ocupam noi. Veti primi drafturile de contract inainte cu cel putin o zi, pentru a verifica totul in liniste, toate acestea fara niciun cost.

De asemenea, va punem la dispozitie brokeri de credite, care va vor ajuta sa gasiti cea mai buna varianta a bancii cu care veti opta sa colaborati, pentru a avea cele mai mici dobanzi lunare.Brokerii nostri va vor face si o simulare de eligibilitate a salariului dumneavoastra in raport cu bugetul pe care veti dori sa il alocati pentru a putea face o achizitie.Toate aceste servicii va vor sta la dispozitie in mod gratuit.

Agenţii noştri

Andreea Maria

Administrator

Vezi telefon