Agentia Imobilira Ancuta - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca

Despre noi

Agentia Imobiliara Ancuta a fost fondata in anul 1999, din pasiune pentru tot ceea ce inseamna domeniul imobiliar.
Cu o experienta de peste 20 de ani, am reusit sa ne mentinem pe piata imobiliara prin incredere, inovatie, respect si loialitate fata de client.
Oferim consiliere atât în orice tip de tranzactie(vanzare, inchiriere, schimb), promovăm la cele mai profesionale standarde oferta dumneavoastra si asigurăm o colaborare eficienta.
De ce sa colaborezi cu agentia noastra?
EXPERIENTA
Un agent imobiliar iti ofera oportunitatea sa faci o alegere potrivita datorita experientei sale. O agentie imobiliara de succes va ști meremai mult...u toate ofertele de pe piata locala si te va indruma spre alegerea perfecta
ECONOMISESTI TIMP
Agentia va lucra pentru tine. Se va ocupa indeaproape de cerintele tale si va avea solutia perfecta in gasirea unei locuinte pe masura.
Agentia va stabili vizionarile imobilelor in functie de client si vor fi vizate doar acele imobile care sunt potrivite cerintelor.
Agentul imobiliar cunoaste foarte bine zona pe care o are si astfel cunoaste si ofertele din zona respectiva. Astfel puteti economisi timp. Singur nu veti sti oferta si veti petrece probabil o multime de timp in cautarea caselor care nu sunt potrivite pentru dumneavoastra.
Daca sunteti vanzator, agentia va promova casa si va face tot ceea ce trebuie pentru a gasi comparatorul adecvat. Se va ocupa de vizionarea acesteia astfel incat sa nu va deranjeze programul dumneavoastra.
EXPERTIZA JURIDICA
Exista atat de multe detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere si anume-actele necesare vanzarii sau cumpararii unui imobil difera de la caz la caz si in functie de starea acestuia.
Agentii imobiliari cunosc legile si procedurile legale de pe piata imobiliara locala. Veti fi bine reprezentat la negociere si interesul dvs. va fi intotdeauna preocuparea lor majora.
Sunt atat de multe greseli care se pot face atunci cand nu esti in cunostiinta de cauza, de aceea profesionistii imobiliari vor ajuta sa va protejati drepturile legale.
Fie ca doriti sa cumparati sau sa vindeti, sa colaborati cu agentiile imobiliare este foarte recomandat!