Agenții imobiliare din Judeţul Cluj

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

11595 anunțuri
Blitz

pro

Cluj-Napoca

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

1546 anunțuri
Welt Imobiliare

pro

Cluj-Napoca

WELT IMOBILIARE vine in intampinarea dvs. prin intermediul unei echipe de profesionisti specializati in domeniul tranzactiilor imobiliare oferind consultanta in vanzari/cumparari/inchirieri de apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri. Tot pentru dvs. evaluam orice tip de imobil si solutionam dosarele de credit pentru banca aleasa. Alaturi de noi veti face cu siguranta o investitie profitabila.

Vezi telefon

Detalii agenție

1380 anunțuri

Cluj-Napoca

Agentia imobiliara cu cea mai mare baza de date din Cluj-Napoca. Napoca Imobiliare a fost desemnata la inceputul anului 2016 cea mai de incredere agentie imobiliara in urma unor altgoritmi stricti de verificare in mediul online.

AVANTAJELE COLABORARII CU NAPOCA Imobiliare

Cea mai mare baza de date pe segmentul rezidential (case si apartamente).
Consultanta gratuita, nu doar in domeniul imobiliar ci si in cel financiar si juridic.
Echipa specializata pe toate segmentele: Vanzari/Inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, hale si terenuri
Agenti vorbitori de limba engleza, maghiara, franceza, rusa, spaniola si italiana.

Imobiliare.ro a premiat agentia in 2017 pentru ascensiunea accelerata in 2018 pentru investitia in educatie, iar in 2020 pentru agentia anului in Cluj-Napoca.

Vezi telefon

Detalii agenție

990 anunțuri

Floreşti

Vezi telefon

Detalii agenție

946 anunțuri

Cluj-Napoca

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție

588 anunțuri

Cluj-Napoca

Activitatea firmei Habitas Imobiliare se concretizeaza in intermedierea de tranzactii imobiliare pentru clientii sai persoane fizice si persoane juridice. In acest proces de consultanta firma noastra efectueaza servicii incepand cu anul 2002.

Pentru a intelege spiritul Habitas, trebuie sa privim munca noastra precum o reteta ˝ perfecta˝. Ingredientele principale fiind brokeri imobiliari care reusesc sa fata fata oricarei cerinte din partea clientiilor, promptitudinea si seriozitatea serviciilor. Am amestecat astfel cu migala toate aceste componente, iar produsul finit este o agentie imobiliara completa, competenta, care asculta cu atentie piata si o transforma intr-un beneficiu pentru clientii sai.

Vezi telefon

Detalii agenție

558 anunțuri
Win Imobiliare

pro

Cluj-Napoca

Win Imobiliare oferă servicii de consultanță imobiliară bazate pe câștigul reciproc. Dovada faptului că pentru noi conceptul “win-win” nu rămâne doar un termen, este punerea la dispoziția clienților noștri a experienței noastre în domeniu și prezentarea în detaliu a pieței de interes printr-un consilier imobiliar dedicat lor, asigurându-se astfel că vor face cea mai bună alegere a imobilului, nu doar o simplă tranzacție.


Garanția noastră

Dovada că satisfacția ta este importantă pentru noi este garanția de 200% care îți acoperă riscurile. Suntem singura agenție imobiliară din Cluj care oferă această garanție serviciilor prestate. Dacă nu ești mulțumit de proprietatea achiziționată și o vinzi sub prețul de achiziție în termen de 6 luni noi îți returnăm comisionul integral și ne angajăm să îți găsim o altă proprietate fără a mai plăti comision.


Viziunea noastră

Îmbunătățirea imaginii consilierului imobiliar. Ideea că fără ajutorul acestuia “salvezi” plata unui comision este greșită și îți poate aduce repercusiuni mai târziu. Multitudinea ofertelor imobiliare pot pune probleme în analiza comparativă corectă a pieței drept pentru care cunoștințele consilierului imobiliar sunt imperativ necesare într-o piață în continuă schimbare.


Să cumperi sau să vinzi o proprietate este una dintre cele mai importante decizii luate de-a lungul vieții! Bazează-te pe profesioniști!

Vezi telefon

Detalii agenție

534 anunțuri

Cluj-Napoca

Comitat Imobiliare a luat naștere din dorința de a eficientiza in procesul de vânzare și/sau achiziție imobiliară singura resursă pe care banii nu o pot cumpăra și anume, TIMPUL TĂU! Timpul tău este important și trebuie investit cu cap așa ca iți oferim o gamă variată de servicii, special concepute pentru a veni în ajutorul tău astfel încât tu sa poți lua cea mai bună decizie, într-un timp cât mai scurt!

Pentru confortul tău, venim în întâmpinarea ta cu un personal cu experiență în domeniu imobiliar și nu numai, deoarece știm că încrederea trebuie câștigată și nu dăruită!

Punem la dispoziția ta o gamă variată de servicii, dintre care:
Consultanță imobiliară, juridică, financiar-bancară.
Identificarea, filtrarea si vizionarea proprietăților care corespund cu criteriile tale.
Identificarea, filtrarea clienților.
Promovare si marketing.
Evaluare imobil.
Asistare la întocmirea antecontractului de vânzare-cumpărare și/sau a contractului de vânzare-cumpărare.
Întocmire certificat energetic, schiță de cadastru.
Dar și alte servicii necesare realizării unei tranzacții imobiliare.

Comisioane practicate:

Cumpărare/Vânzare: de la 0% la 4%

*Comisionul se aplică la prețul de vânzare al imobilului.
Închiriere: de la 0% la 100%
*Comisionul se aplică la valoarea chiriei lunare, o singură dată la semnarea contractului de închiriere.
*Comisionul poate varia în funcție de cerere, oferta sau valoarea tranzacției.

Vezi telefon

Detalii agenție

516 anunțuri
Ideal Home

pro

Cluj-Napoca

IDEAL HOME - agentie imobiliara cu sediul in Cluj-Napoca si marca inregistrata Romaneasca.
Agentia imobiliara IDEAL HOME presteaza servicii imobiliare de vanzare-cumparare si inchiriere case, apartamente, garsoniere, spatii comerciale, spatii de birou, terenuri etc.
Daca esti in cautare de servicii imobiliare de calitate, prestate de agenti imobiliari cu experienta in domeniu, ai gasit compania imobiliara cu care sigur vei avea o experienta imobiliara corecta.
Asteptam cu drag sa ne contactezi!

Vezi telefon

Detalii agenție

486 anunțuri

Cluj-Napoca

Noi suntem KONCEPT IMOBILIARE, agentia formata din dorinta de a aduce un plus intr-o piata ce are nevoie de profesionalism si servicii de cel mai inalt nivel. Incercam sa implementam principii noi, gandiri castigatoare, inovatie pe piata actuala, actiuni bazate pe respect si tinuta morala, profesionalism, etica in afaceri si strategii dinamice ce se adapteaza pietei imobiliare aflate intr-o continua miscare.Noi suntem partenerul ideal, prin care poti sa cumperi, sa vinzi sau sa inchiriezi orice tip de garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale. Mai mult decat atat, prin serviciul de management al proprietatii ii ajutam pe cei care au realizat ca achizitionarea unui imobil poate reprezenta și o sursa de venit sa isi maximizeze profiturile, fara a depune efort sau a irosi timp.Venim in intampinarea clientilor nostri cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, cu personal calificat si cu experienta in domeniul imobiliar, dezvoltat pe segmente individuale pentru a fi in masura sa va ofere cele mai bune solutii in orice moment si in diverse probleme imobiliare. In plus incercam sa facem ca alegerea ta sa fie profitabila si te ghidam spre alegerea solutiei ideale. Avem pregatite pentru un numar mare de oferte, pentru a sti ca alegerea facuta de dumneavoastra este cea castigatoare.Punem accent pe servicii noi si de calitate, pe o relatie solida bazata pe incredere, pe daruire si consecventa, pe etica, morala, si pe atentia la detalii.Nu in ultimul rand, pentru o experienta memorabila, va asteptam la sediul agentiei noastre, in Cluj-Napoca, str. Aviator Badescu nr. 19 sau in Floresti, str. Eroilor nr. 58A, etaj 1, pentru a ne cunoaste si pentru a incepe o relatie de succes!

Vezi telefon

Detalii agenție

372 anunțuri

Cluj-Napoca

Consultantul face diferenta!

Vezi telefon

Detalii agenție

364 anunțuri

Cluj-Napoca

Vezi telefon

Detalii agenție

356 anunțuri
Comision0.Ro

pro

Cluj-Napoca

Vezi telefon

Detalii agenție

350 anunțuri

Cluj-Napoca

Class Concept Imobiliare este o agentie cu experienta pe piata imobiliara din Cluj. Noi punem accentul pe calitatea si eficienta serviciilor noastre , iar ca obiectiv principal avem satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor nostri . Dorim in principal sa oferim acestora incredere in serviciile noastre , iar de asemenea venim intotdeauna cu cele mai corecte informatii despre proprietatile noastre.Agentii Class Concept trateaza cu cel mai mare interes fiecare client care apeleaza la serviciile noastre. Acestia se caracterizeaza prin multa daruinta si spirit de munca. Pentru noi fiecare client este important , drept dovada, agentii Class va stau la dispozitie 24 de ore din 24 oferindu-va intotdeauna servicii premium si de calitate.Deoarece intelegem dinamismul si complexitatea pietii imobiliare din orasul nostru, incercam intotdeauna sa ne axam pe proprietatile accesibile pentru clienti , sa intocmim un portofoliu care raspunde cerintelor acestora si sa intermediem in cel mai profesionist mod relatia dintre proprietar si client. Ne axam foarte mult pe constructiile noi, dar nu neglijam niciodata zonele ofertante ale principalelor cartiere din orasul Cluj-Napoca.

Vezi telefon

Detalii agenție

344 anunțuri
Tara

pro

Cluj-Napoca

La TARA ne angajăm să facilităm o tranzacție imobiliara echitabilă și transparentă, reprezentând interesele ambelor părți cu profesionalism și integritate.
Eforturile noastre sunt dedicate optimizării procesului de vânzare și cumpărare, asigurând o experiență plăcută și eficientă pentru toți clienții noștri.

Vezi telefon

Detalii agenție

322 anunțuri

Cluj-Napoca

Agentia imobiliara IMPAKT a luat ființă din dorința de a avea un impact pozitiv asupra colaboratorilor și a tranzacțiilor încheiate prin intermediul nostru. Dorim să ne distingem prin profesionalism, seriozitate, implicare și servicii de specialitate la un nivel înalt calitativ. Misiunea noastră-Ajutăm și îndrumăm clienții în vederea luării celei mai bune decizii .Viziunea noastră:Viziunea noastră este aceea de a fi recunoscuți de către clienți și de către experții din domeniu că fiind un etalon pe piață imobiliară și totodată de a ridica standardele acestei meserii promovând valori precum : integritatea, respectul, profesionalismul. Cine suntem? Suntem o echipă tânără, dinamică, cu multă inițiativă și spirit practic, ne plac lucrurile bine facute și ne ghidăm pașii și acțiunile după valorile în care credem: integritatea, respectul și seriozitatea indispensabile în orice domeniu, dar mai ales în domeniul nostru de activitate,satisfacția colaborărilor de la egal la egal, profesionalism, dedicare și transparență. Ne plac oamenii pregătiți și serioși și știm că alături de ei vom avea cele mai bune rezultate. Cine sunt clienții noștri ?Clienții agentiei imobiliare Impakt sunt persoane de succes, persoane care înțeleg faptul că un individ nu poate fi specialist în toate domeniile, iar solicitarea serviciilor și urmarea sfaturilor unui specialist, pot duce la un profit mai mare, la o alegere mai înțeleaptă, la siguranță pe termen lung. Sigla :Prin SIGLA noastră am vrut să evidențiem valorile care ne definesc, ca oameni și ca echipă și nu în ultimul rând, serviciile oferite cu interes și dedicare pentru fiecare client în parte. Culorile: Culorile care ne reprezintă sunt turcoaz și gri. Pornind de la citatul :Mâna care poartă turcoaz nu va cădea niciodată în sărăcie (-Al Qazwini, filozof persan)- Culoarea TURCOAZ aduce la acceptarea originalității, ajută la adaptarea în orice situație și dă celui care o folosește mândria de a spune ceea ce simte.- Culoarea GRI exprimă claritate, detașare , neutralitate și este o culoare reprezentativă în mediul de afaceri , exprimă inteligență, multă eleganță și stăpânire de sine. Valorile echipei- INTEGRITATE- RESPECT- SERIOZITATE- TRANSPARENȚĂ- DEDICARE- PROFESIONALISM De ce noi? Pentru că noi: „ CREDEM ÎN ACELEAȘI VALORI ! ”

Vezi telefon

Detalii agenție

248 anunțuri

Cluj-Napoca

Echipa noastră de profesioniști în imobiliare este mereu pregătită să vă ofere consultanță personalizată și să vă ghideze în luarea deciziilor . La Transilvania Imobiliare, înțelegem că fiecare tranzacție este unică, iar scopul nostru este să vă ajutăm să găsiți locuința sau spațiul comercial care să vă reflecte nevoile și aspirațiile.

Vezi telefon

Detalii agenție

240 anunțuri

Cluj-Napoca

Suntem ROWER ESTATE, o companie de consultanta si intermediere imobiliara, ce activeaza pe cea mai dinamica piata din tara; Clujul fiind astazi punctul de referinta al imobiliarelor din Romania.

Si daca toate povestile incep cu "a fost odata ca niciodata", povestea imobiliara a companiei ROWER ESTATE a inceput cu mai bine de 10 ani in urma, de la primul telefon, urmat de prima prospectare, prima vizionare si prima tranzactie incheiata. De atunci am parcurs acest drum de sute, poate mii de ori, acumuland pe parcurs: cunostintele, profesionalismul, experienta, portofoliul, partenerii cu care ne infatisam astazi in fata dumneavoastra: clientii nostri. Toate acestea, dublate de educatie si bun simt, hotarare si munca in echipa, energie si atitudine de invingatori, precum si de respect fata de munca si fata de partenerii nostri.

Acestea sunt calitatile oamenilor din spatele proiectului ROWER ESTATE si va vom oferi dumneavoastra posibilitatea sa decideti daca NOI suntem cei mai potriviti parteneri care sa va reprezinte in tranzactiile imobiliare viitoare. Avem certitudinea ca, inca de la primul telefon va veti convinge ca la celalalt capat al firului va vorbeste nu doar un profesionist, ci si un om serios, de incredere, pe care la incheierea tranzactiei imobiliare il veti recomanda cu siguranta mai departe.


Cu stima,


Echipa ROWER ESTATE

Vezi telefon

Detalii agenție

227 anunțuri
Klar Imobiliare

pro

Cluj-Napoca

Klar Imobiliare ofera servicii de intermediere imobiliara in piata Clujeana incepand din anul 2013. Aici gasesti o echipa de agenti imobiliari profesionisti cu o experienta insumata de peste 20 de ani care lucreaza zilnic pentru indeplinirea nevoilor tale imobiliare!

Mai important este ca fiecare dintre noi iubeste ceea ce face si se dedica continuu pentru a-ti usura alegerile importante ce urmeaza sa le iei! Pe langa vanzari si inchirieri de apartamente in Cluj suntem specializati si pe vanzari si inchirieri case in Cluj, vanzari si inchirieri spatii comerciale si terenuri in imprejurimi.

Te invitam si pe tine sa incerci serviciile noastre si sa ne recomanzi prietenilor tai, iar in schimb iti promitem ca vei avea parte de una dintre cele mai bune experiente imobiliare!

Pentru clientii nostri este Klar la cine apeleaza atunci cand doresc sa vanda, sa cumpere sau inchirieze o proprietate imobiliara!
Ne dorim ca si pentru tine sa fie la fel de Klar!

Vezi telefon

Detalii agenție

215 anunțuri
RBC Imobiliare

pro

Cluj-Napoca

Un citat celebru spune ca „...un om poate sa fie un element foarte important intr-o echipa, dar un om nu poate face o echipa”. Obiectivul echipei RBC Imobiliare este de a-ti oferi tie si celor din jurul tau un pachet de Servicii Imobiliare Complete menite sa iti ofere sprijin si consultanta pe intreg parcursul colaborarii cu agentia noastra.

Noi nu vindem si nu inchiriem proprietati, ci oferim consultanta de specialitate persoanelor sau companiilor ce au nevoie de astfel de servicii. Plecand de la acest principiu te intampinam cu o echipa de consilieri imobiliari, avocați, juristi si colaboratori din domenii conexe precum: certificare energetica, cadastru, management de proprietati, foto-video si scanare 3D, asigurari, arhitecți și lista poate continua.

Vezi telefon

Detalii agenție

214 anunțuri

Cluj-Napoca

Vezi telefon

Detalii agenție

201 anunțuri

Cluj-Napoca

Vezi telefon

Detalii agenție

192 anunțuri

Floreşti

Vezi telefon

Detalii agenție

191 anunțuri

IULIU MANIU 13 AP 6

Edil este o companie specializată în tranzacții imobliare. Din 1991 și până în prezent ne ocupăm de furnizarea unui pachet de servicii imobiliare complet.
La Edil avem capacitatea de a furniza servicii de dimensiuni prepoderente pentru satisfacerea clientului.
Cu Edil Imobiliare aveți siguranța unui partener pentru o investiție profitabilă și de asemenea promptitudine în soluționarea fiecărei tranzacții.

Misiunea noastră este de a împlini visului dumneavoastră, oferind o stare de satisfacție, prin care confortul și siguranța unui imobil sunt furnizate în cel mai scurt timp.

Obiectul nostru de activitate îl reprezintă: tranzacțiile imobiliare, prognoze și evaluări imobiliare, consultanță pentru plasamente, administrarea proprietăților și a investițiilor imobiliare, precum și publicitate, promovare imobiliară, documentație pentru credite.

Vezi telefon

Detalii agenție