GOLD PARK Commercial Real Estate - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

GOLD PARK Commercial Real Estate
Str. Salcamului nr. 1-3

Orar L-V: 09-21

Despre noi

GOLD PARK Development este o agentie imobiliara care isi concentreaza atentia spre vanzarea sau inchirierea celor mai bune proprietati comerciale, de birouri sau industriale.

Stim cat de important este sa creezi legaturi solide. Credem in relatiile de lunga durata atat cu partenerii, cat si cu cei care solicita serviciile noastre, mizand pe faptul ca cea mai autentica promovare este atunci cand vorba buna se transmite de la un client multumit, la urmatorul.Misiunea
Misiunea noastră este de a furniza cele mai bune locatii clientilor nostri, astfel incat business-ul acestora sa scaleze la un nivel cat mai inalt creand astfel adevmai mult...aratele relatii de win-win.
Urmărim permanent îmbunătățirea performanțelor și a calității serviciilor oferite, astfel încât clienții sa isi atingă potențialul maxim.

Viziunea
Sa fim cea mai eficienta si profesionista Agenție Imobiliară Comercială din Transilvania.

Principii
Să spunem deschis adevărul tot timpul
Noi spunem întreaga poveste, nu doar ceea ce serveşte scopurilor noastre individuale. Pe lângă faptul că ne exprimăm cu claritate, sinceritate şi precizie, ne asumăm responsabilitatea pentru asigurarea înţelegerii comunicărilor pe care le facem.

Atenția acordată clientului
Succesul nostru depinde de înțelegerea deplină a clientului, astfel ne straduim sa acordam fiecarui client toata atentia si sprijinul nostru in cautarea proprietatii potrivite.

Respectul reciproc conduce la succesul reciproc

Succesul nostru reciproc depinde de respectul reciproc, atat in interiorul cat si in afara companiei. Este nevoie de oameni care sunt capabili să lucreze împreună ca parte a unei echipe sau colaborare informală. În timp ce compania noastră este construită pe o excelență individuală, recunoaștem, de asemenea, importanța și valoarea muncii în echipă si transformarea obiectivelor noastre în realizări.

Agentii nostri

Alexandru DAN Alexandru DAN

Managing Partner

Vezi telefon