TREVO IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Despre noi

Buna ziua,buna seara sau bună dimineața, în funcție de când ne vizitati siteul. Ați intrat pe pagina agentiei Trevo Imobiliare. Din moment ce sunteți aici,este clar faptul ca sunteți interesati de noi, de aceea este normal sa va oferim informații despre noi.

Suntem o agenție nou infiintata care își dorește sa aibă o creștere treptata, normala, sănătoasă. Oferim servicii imobiliare în prima faza de inchiriere apartamente, ulterior o să dezvoltam și celelate nise. Dorim sa ajutam clientii sa își găsească locuinta ideala la un preț c&acirmai mult...c;t mai bun. Ii consiliem în ceea ce privește piața imobiliara din Cluj-Napoca cât și în ceea ce privește intocmirea contractelor. De asemenea pentru proprietari facem tot posibilul sa le găsim cumparatorul/ chiriasul potrivit, astfel încât tranzactia sa decurga bine, fără probleme, să fie satisfacuti de serviciile noastre.

Chiar dacă suna a cliseu,si probabil ați auzit asta și în alta parte,ne caracterizam prin seriozitate, punctualitate și respect fata de dumneavoastră, într-un cuvânt profesionalism.

În ciuda faptului ca suntem noi pe piața, asta nu înseamnă ca nu avem experiența în domeniu. Dispunem experiența dobandita în alte locuri, am luat parte la multe tranzactii, atât de vanzare cât și de inchiriere, de aceea puteți avea încredere în noi. Dorim sa imbunatatim ceea ce știm și ceea ce suntem în fiecare zi. Ne place sa fim diferiți de ceilalți, dar profesionisti în același timp.

În concluzie, în cazul în care sunteți în căutarea unei agnetii imobiliare, ne puteți contacta, atfel încât sa va faceți și dumneavoastră o parere despre noi și sa putem colabora cu succes.