TREVO IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

TREVO IMOBILIARE
Str. Episcop Nicolae Ivan nr 5-7 ap. 47

Orar L-V : 9:00-19:00 S:10:00-15:00

Despre noi

Oferim servicii imobiliare de vanzare si inchiriere apartamente. Dorim sa ajutam clientii sa isi gaseasca locuinta ideala la un preț cat mai bun. Ii consiliem in ceea ce privește piața imobiliara din Cluj-Napoca cat și în ceea ce privește intocmirea contractelor.
De asemenea pentru proprietari facem tot posibilul sa le gasim cumparatorul/ chiriasul potrivit, astfel încât tranzactia sa decurga bine, fara probleme, sa fie satisfacuti de serviciile noastre.

Chiar dacă suna a cliseu,si probabil ați auzit asta și în alta parte,ne caracterizam prin seriozitate, punctualitate și respect fata de dumnemai mult...avoastra, intr-un cuvant profesionalism.

Dispunem experiența in domeniu, am luat parte la multe tranzactii, atat de vanzare cât și de inchiriere, de aceea puteți avea încredere în noi. Dorim sa imbunatatim ceea ce știm și ceea ce suntem în fiecare zi. Ne place sa fim diferiți de ceilalți, dar profesionisti în același timp.

In concluzie, in cazul în care sunteți în cautarea unei agentii imobiliare, ne puteți contacta, astfel încât sa va faceți o parere despre noi și sa putem colabora cu succes.