ESTATE HUB - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Despre noi

Estate Hub - Enthusiasm for real development

Suntem o echipa cu peste 15 ani de experienta pe piata imobiliara.

Realizam si implementam strategii complete de ANALIZA, OPTIMIZARE , PROMOVARE si VANZARE a proiectelor imobiliare, de la achizitia terenului pana la vanzarea integrala a proiectului.

Adaugam valoare proiectelor imobiliare prin pachetul complet de servicii oferite de la achizitia terenului pana la vanzarea completa a proiectului si semnarea contractelor finale cu cumparatorii.

Suntem o echipa integrata de profesionisti in domeniul imobiliar cu servicii dedicate atat dezvoltatorilor imobiliari cat si celor care cauta sa mai mult...achizitioneze o proprietate . Oferim servicii de specialitate in domenii conexe pietei imobiliare (marketing, arhitectura si design interior, consultanta juridica si finantare bancara) si sustinem in mod permanent colaborarea intre agentiile imobiliare pentru a prezenta o imagine cat mai corecta si detaliata clientului final.

Cine sunt clientii nostri si ce servicii oferim?
Avem 3 categorii de clienti pentru care avem pachete de servicii personalizate:

Servicii pentru dezvoltatori imobiliari

-Scopul nostru este sa parcurgem toti pasi necesari pentru ca un proiect imobiliar sa aiba cel mai bun traseu de la pozitionarea pe piata pana la semnarea contractelor finale.

-Oferim servicii complexe si personalizate (analize de piata, consultanta arhitectura, optimizare proiecte de arhitectura, politica de preturi, branding si promovare integrala proiect imobiliar, vanzare si negociere de contracte cu clientul final, birou si personal de vanzari dedicat pentru fiecare proiect luat in portofoliul nostru )

-Avem experienta a peste 12 ani de zile de privit lucrurile prin prisma dezvoltatorului imobiliar si intelegem perfect nevoile acestuia, dar in acelasi timp si cele ale cumparatorului.


Servicii pentru persoane fizice
-Colaboram doar cu dezvoltatori verificati care livreaza proprietati eligibile pentru finantare si fara probleme juridice, actionand ca si biroul intern si direct de vanzari motiv pentru care avem in portofoliu proprietati pentru care nu percepem comision cumparatorului.

-Suntem sinceri si onesti cu potentialii clienti si le prezentam toate detaliile necesare pentru achizitia ce urmeaza sa o faca. Negociem in numele lor contractele de vanzare-cumparare si avem grija sa pregatim toate actele necesare tranzactiei.Insotim clientii la notar pentru semnarea contractelor notariale, asigurandu-ne ca se respecta termenii contractuali agreati anterior cu dezvoltatorul.

-Oferim consultanta si ajutor in gasirea echipelor de amenajari interioare si oferim consultanta si ajutor in accesarea celor mai bune variante de finantare pentru clientii nostri.

-Te putem ajuta sa vinzi proprietatea mai usor prin promovarea directa catre potentialii clienti din baza de date interna , promovare de specialitate pe site-uri dedicate si prezentarea proprietatii tale clientilor care ajung in mod direct la noi prin birourile interne dedicate dezvoltatorilor imobiliari.

Servicii pentru brokeri imobiliari
Colaboram cu toate agentiile imobiliare si ii incurajam sa ne contactez pentru proiectele pe care le reprezentam in mod direct. Oferim comisioane de colaborare si ii asistam in prezentarile facute catre potentiali clienti pentru proiectele noastre.

Asteptam cu entuziasm sa va cunoastem ! Echipa Estate Hub

Agenţii noştri

Marius Tomoni Marius Tomoni

Managing Partner

Vezi telefon
Oana Banut Oana Banut

Managing Partner

Vezi telefon