Win Imobiliare - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Win Imobiliare
str. Meteor, nr. 53

Orar L-V: 9-19, S: 10-14

Despre noi

Win Imobiliare oferă servicii de consultanță imobiliară bazate pe câștigul reciproc. Dovada faptului că pentru noi conceptul “win-win” nu rămâne doar un termen, este punerea la dispoziția clienților noștri a experienței noastre în domeniu și prezentarea în detaliu a pieței de interes printr-un consilier imobiliar dedicat lor, asigurându-se astfel că vor face cea mai bună alegere a imobilului, nu doar o simplă tranzacție.


Garanția noastră

Dovada că satisfacția ta este importantă pentru noi este garanmai mult...ția de 200% care îți acoperă riscurile. Suntem singura agenție imobiliară din Cluj care oferă această garanție serviciilor prestate. Dacă nu ești mulțumit de proprietatea achiziționată și o vinzi sub prețul de achiziție în termen de 6 luni noi îți returnăm comisionul integral și ne angajăm să îți găsim o altă proprietate fără a mai plăti comision.


Viziunea noastră

Îmbunătățirea imaginii consilierului imobiliar. Ideea că fără ajutorul acestuia “salvezi” plata unui comision este greșită și îți poate aduce repercusiuni mai târziu. Multitudinea ofertelor imobiliare pot pune probleme în analiza comparativă corectă a pieței drept pentru care cunoștințele consilierului imobiliar sunt imperativ necesare într-o piață în continuă schimbare.


Să cumperi sau să vinzi o proprietate este una dintre cele mai importante decizii luate de-a lungul vieții! Bazează-te pe profesioniști!