REMAX PARTNERS - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Despre noi

RE/MAX PARTNERS– Lideri mondiali in imobiliare! Avand peste 45 de ani de experienta, RE/MAX este brandul alaturi de care poti atinge performante pe care nu le credeai realizabile pana acum.

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenţi afiliati în 100 de tari, iar in Romania suntem prezenti în 17 orase, cu peste 40 de birouri. Agentii nostri constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume.

Ne diferentiem prin servicii de calitate pentru clienti, etica, profesionalism, cunostiinte actualizate, onestitate, incredere si REPREZENTAREA EXCLUSIVA A UNEI SINGURE PARTI.

Daca vremai mult...i sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate, apeleaza la o echipa de profesionisti. Nu competitia dintre agenti iti va maximiza rezultatul, ci cooperarea! Daca vrei o evaluare gratuita sau un sfat haide sa ne vedem la o cafea! :)

Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

Iti doresti o cariera in imobiliare?Alaturi de noi, ai parte de sustinerea intregii retele, de cel mai bun sistem de educatie din domeniul imobiliar si de un model de business care va defini piata imobiliara din Romania, la cel mai inalt nivel.

Daca vrei sa fim parteneri contacteaza-ne cu incredere!

E-mail: alexandra.joldes@remax.ro
partners.cluj@remax.ro
M: 0755 05 04 03

NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL PENTRU CEL CARE INCEARCA!

Agentii nostri

Ionut Bunea Ionut Bunea

Sales Associate

Vezi telefon
Bianca Bujor Bianca Bujor

Sales Associate

Vezi telefon

Joldes Alexandra

Agent Imobiliar

Csaba Urogdi Csaba Urogdi

Sales Associate

Vezi telefon
Anca-Maria Cudur Anca-Maria Cudur

Sales Associate

Vezi telefon
Tunde Hari Tunde Hari

Sales Associate

Vezi telefon
Monica Tuhut Monica Tuhut

Sales Associate

Vezi telefon