VEGO IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

VEGO IMOBILIARE
Strada Buna Ziua nr. 37

Orar L-V: 8-19, S: 9-13

Despre noi

VEGO Imobiliare este o agenție imobiliară din Cluj Napoca, care a luat naștere în anul 2018, creată pentru a veni în sprijinul clienților săi, în procesul de intermediere a tranzacțiilor de vânzare și închiriere a imobilelor, scopul nostru fiind de a oferi servicii de calitate, prin profesionalism, dedicare și transparență.

Credem cu tărie că relațiile construite pe termen lung, sunt un punct cheie în domeniul vânzărilor, în special în domeniul imobiliar, de asemenea ne dorim și muncim zilnic pentru a schimba imaginea creată, din pmai mult...ăcate, de prea multe ori, asupra agențiilor imobiliare, cel mai probabil, din cauza lipsei de profesionalism, de încredere și de calitate a serviciilor de pe piață.

În cei peste 4 ani de activitate pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, ne-am străduit și am reușit să obținem recenzii din ce în ce mai bune din partea clienților și a colaboratorilor noștri, în continuare, străduindu-ne să ne perfecționăm continuu în ceea ce facem de zi cu zi.

Agenția noastră vine în sprijinul dumneavoastră prin prestarea serviciilor de consultanță, evaluare, intermediere și promovare a imobilelor în mediul online, pe toate site-urile de specialitate din domeniu, oferind o descriere detaliată și corectă a caracteristicilor imobilului, căutând cele mai bune soluții pentru a finaliza tranzacțiile într-un mod transparent și profesionist.

De asemenea, fie că sunteți în căutarea unei locuințe pentru achiziționare sau pentru închiriere, la noi veți avea parte de sprijin și consultanță pe tot parcursul procesului și a colaborării, depunând toate eforturile posibile pentru identificarea proprietăților conform cerințelor dumneavoastră. Având acces la o bază largă de date și cunoștințe legate de piața imobiliară actuală, vom face tot posibilul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Pentru orice alte informații, sau pentru stabilirea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați!

VEGO Imobiliare: 0754 963 281 / [email protected]

Comisionul perceput de către agenția noastră este de:
2% pentru tranzacțiile de vânzare-cumpărare
50% pentru tranzacțiile de închiriere

Agenţii noştri

Laurentiu Stroia

Agent Imobiliar

Vezi telefon