FIX REZIDENTIAL - agenţie imobiliară din Iasi PRO

Despre noi

Profesionalism, incredere si respect fata de clientii care apeleaza la serviciile noastre, aceasta este, pe scurt o descriere a echipei noastre. Fix Rezidential este o echipa formata din consultanti cu o experienta considerabila, de peste 10 ani, in domeniul imobiliar, care incearca in fiecare zi sa duca spre zona premium calitatea serviciilor oferite.

Credem cu tarie ca, in primul rand, propriul cod etic, in afara oricaror reglementari legislative trebuie sa fie principalul instrument care sa aduca plus valoare, fiind in acelasi timp modul cel mai sanatos de a genera bussines pe viitor.

Punem “omul inainte de toate” si ne conducem dupa o regumai mult...la simpla, care indiferent de situatie, sta in picioare, regula bunului simt. Avem o dorinta continua de perfectionare si de imbunatatire a serviciilor, intr-o piata in care epicentrul este partea financiara, iar cea umana aproape ca a disparut, iar profesionalismul este mai mult un cuvant frumos, care are din ce in ce mai putina acoperire in lucrul cu oamenii de zi cu zi.

Atitudine, ambitie, optimism, know-how, organizare si spirit de echipa, care impreuna sa duca la un rezultata pozitiv, acel “win-win” pe care toata lumea si-l doreste dintr-un bussines de succes.

Ne antrenam zi de zi pentru a fi mai buni pentru tine, cel care are nevoie acerba de a face bussines cu persoane bine pregatite profesional, facand periodic cursuri cu diferiti trainer din toate zonele de business, deoarece vrem ca perceptia generala asupra frumoasei meserii de consilier imobiliar, sa se indrepte catre profesionalim, deoarece piata imobiliara, in general, are nevoie de oameni de calitate, obiectiv pe care echipa FIX REZIDENTIAL il are ca scop principal.

Agentii nostri

Ionut Croitoru Ionut Croitoru

Consilier Imobiliar

Vezi telefon