Agenții imobiliare din Judeţul Iaşi

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

695 anunțuri
BLITZ Iasi

pro

#1 str. Frumoasa nr. 4 | #2 str. Sararie nr. 20

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

613 anunțuri
Stil Imobil

pro

Iaşi

STIL IMOBIL este activ in Iasi din 2002. Experienta noastra si expunerea la diferite tipuri de tranzactii ne ajuta sa oferim o gama variata de servicii de consultanta Real Estate pentru investitori/cumparatori si proprietari. Clientela noastra este formata atat din dezvoltatori cat si din investitori/cumparatori si proprietari particulari. Cresterea organica a companiei este bazata pe principii si valori centrate in jurul clientului, ceea ce ne-a ajutat sa devenim o companie imobiliara importanta pe piata de profil din Iasi.Servicii ImobiliareSuntem axaţi pe consultanta imobilara si facilitarea de tranzactii de vanzare/inchiriere prin coordonarea relatiei profesionale intre dezvoltatorii imobiliari/proprietari si investitori/cumparatori.Incepand cu 2005, compania STIL IMOBIL participa la evenimentele si targurile imobiliare importante din zona. Experienta noastra directa cu clientii ne ajuta sa le intelegem abordarea si sa putem oferi servicii personalizate care sa raspunda exact nevoilor acestora prin beneficii concrete.Intr-un mediu de afaceri in continua schimbare, STIL IMOBIL si-a pastrat principiile cheie: o abordare centrata in jurul clientuluiunde orice potential tranzactie serveste clientul, cu professionalism si colaborare efectiva manita sa atinga rezultatele dorite si asteptate.Serviciile noastre sunt oferite la nivel local şi includ:- Consultanta- Achizitii- Vanzari si inchirieri- Studii de piata- Consultanta business pentru investitori- Servicii special pentru proprietari- Servicii complete pentru noii cumparatori/chiriasi- Acces la creditare- Tururi imobiliare- Consultanta in verificarea proprietatilor- Informatii actualizate

Vezi telefon

Detalii agenție

409 anunțuri
Unu Imobiliare

pro

Iaşi

UNU Imobiliare - Agentie imobiliara din Ias iO agentie imobiliara este o societate comerciala specializata in tranzactii imobiliare, anunturi imobiliare, oferte imobiliare, care pune la dispozitia clientilor o vasta baza de date cu informatii despre imobilele din jud Iasi.Prin profesionalism si gama completa de servicii oferite in domeniul imobiliar, o agentie imobiliara (UNU Imobiliare in acest caz) se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca inchirieri sau vanzari de spatii birouri, spatii comerciale, apartamente, vile, indiferent daca este vorba de persoane fizice, firme mici sau corporatii.Serviciile noastre imobiliare includ atat inchirieri, vanzari sau cumparari de terenuri, de spatii birouri, de spatii comerciale sau industriale cat si vanzari vile si apartamente. Pe langa serviciul propriu zis, va punem la dispozitie si consultanta imobiliara gratuita, care va permite sa profitati de vasta experienta a specialistilor firmei.Oferte imobiliare - De la consultanta la finalizarea proiectuluiOfertele imobiliare existente in compania UNU Imobiliare sunt tratate cu seriozitate si profesionalism, astfel incat nivelul serviciilor din domeniul imobiliar oferite de catre agentia imobiliara UNU Imobiliare sa se ridice la praguri europene.Indiferent ca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Compania UNU Imobiliare ofera servicii imobiliare integrale care cuprind analiza pietei, evaluarea corecta a proprietatii, coordonare juridica, analize de risc si asistenta in negocieri.Firma a investit si investeste numeroase resurse pentru a furniza o pregatire superioara propriilor angajati, ceea ce a constituit si constituie una din strategiile prezentei de succes pe piata de profil.Accepti provocarea imobiliara ?O profesie in domeniul imobiliar ofera una dintre cele mai provocatoare experiente profesionale in lumea afacerilor. Serviciile oferite de specialistul din domeniul imobiliar presupun: asistarea persoanelor in vanzari sau cumparari de imobile, gasirea de imobile pentru birouri, gasirea de imobile pentru spatii comerciale, administrarea proprietatilor, consultanta imobiliara, juridica si evaluare de proprietati.Succesul intr-o agentie imobiliara este atins daca esti orientat spre atingerea proiectelor indraznete, perseverent, motivat si ambitios. Si nu uita, intotdeauna exista o solutie, iar acesta solutie o poti gasi la UNU Imobiliare!

Vezi telefon

Detalii agenție

408 anunțuri

Iaşi

Consultanta, promovarea profesionala a ofertei, identificarea imobilului potrivit pentru dvs., sprijinul la negociere, securitatea tranzactiei, economia de timp, si reduceri la taxele notariale aduc clientului castiguri net superioare comisionului platit agentiei.

Vezi telefon

Detalii agenție

382 anunțuri
Casa Prima

pro

Iaşi

Transparenta, profesionalismul si corectitudinea de care am dat dovada in toti acesti ani ne-au recomandat ca un partener de incredere pentru toti cei care urmaresc sa-si gaseasca caminul mult visat. Serviciile pe care le oferim sunt complete si se refera la :- intermedierea de vanzari/cumparari/inchirieri:apartamente, spatii comerciale, case, terenuri- consiliere financiara, juridica- perfectare documente- consultanta proiecte, investitii, oportunitati - promovare imobiliara- intabulare si cadastru- certificate energetice. Am dezvoltat prima HARTA IMOBILIARA INTERACTIVA din Iasi. O puteti vizualiza pe site-ul casaprima.ro

Vezi telefon

Detalii agenție

371 anunțuri

Iaşi

Invest Imobiliare,

Experiența și seriozitatea ne ghidează în domeniul imobiliar. Prioritizăm relații solide, bazate pe respect și încredere cu clienții noștri. Oferim servicii de calitate în vânzări, cumpărări și închirieri imobiliare, acoperind Iași și împrejurimile, cu un accent pe nevoile și deciziile informate ale clienților.

Profesionalismul, etica și integritatea sunt esențiale pentru noi, asigurând satisfacția chiar și a celor mai exigente cerințe. Angajamentul nostru este de a acționa cu onestitate și transparență în toate tranzacțiile.

Cu respect,
Echipa Invest Imobiliare

Vezi telefon

Detalii agenție

276 anunțuri

Iaşi

Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Inter Imobiliare.

Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului.

Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Servicii

O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa.
Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.

Consultanţă în tranzacţii imobiliare

Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Vânzare de proiecte rezidenţiale exclusive

Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare.

Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Vânzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale

Identificarea potenţialilor clienţi, prezentarea imobilelor şi vânzarea propriu - zisă a acestora.

Totul în timp foarte scurt, eficienţa instrumentelor Inter Imobiliare aducând valoare adăugată şi o viteza mare de rotaţie a produselor.Inchiriere și administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale

Mai mult decât asistenţă.

Asistenţă completă şi specializată de gestionare a proprietăţilor indiferent de natura acestora.

Soluţii personalizată pentru business şi retail adaptate fiecărui client şi fiecărui produs în parte.

Consultanţă atât pentru retaileri, cât şi pentru potenţialii clienţi.

Studii de cercetare și analiză imobiliară

Cu o importantă cotă de piaţă, cu specialişti experimentaţi, orice decizie o veţi lua având un silogism de business complet.

Evaluări imobiliareFie teren vacant, fie un imobil cu 10 etaje, specialiştii de la Inter Imobiliare vor elabora studii şi evaluări pertinente atât în ceea ce priveşte valoarea de piaţă a imobilului, cât şi caracteristicile constructive ale acestuia.

Marketing şi Publicitate Imobiliară

O divizie specializată, cu experienţă probată în marketarea şi promovarea ansamblurilor imobiliare din Iaşi.

Instrumente proprii, implicare personalizată şi know how.

Rezultatele? Excelente.

InstrumenteImplicare şi perseverenţă.
Investiţii continue în oameni şi tehnologie.

O bună cunoaştere a mediului de business.
www.interimobiliare.ro - mai mult decât un site de agenţie.

Un instrument profesional, user friendly, upgradat continuu, în timp real, cu cele mai profitabile oferte din piaţa locală.

Peste 120 000 de afişări lunare.

www.apartamenteiasi.ro - ApartamenteIasi.ro este un proiect specializat Inter Imobiliare destinat exclusiv promovării apartamentelor din Iaşi.

Specializarea acestui portal.
Îl transformă într-un instrument foarte uşor de utilizat, exhaustiv în prezentare şi intuitiv.

Peste 100 000 afişări lunare.

www.terenuri-iasi.ro - un proiect web de succes care facilitează accesul în timp real la cele mai atractive oferte de terenuri din Iaşi, sugestii de investiţii, direcţii de dezvoltare ale diferitelor areale, hărţi detaliate pentru o localizare corectă.

Decizia corectă de cumpărare? La un click distanţă.www.case-iasi.ro

Un demers web 2.0. complet, care reuneşte cele mai bune oferte de achiziţionare a unei vile sau case, indiferent că se doreşte achiziţionarea unei case individuale sau într-un ansamblu rezidenţial.

Specializarea instrumentului aduce o eficienţă crescută în căutarea şi sortarea ofertelor, facilităţi avansate de dialog cu agenţia.

Vezi telefon

Detalii agenție

248 anunțuri
Casa Alba

pro

Iaşi

Agentia imobiliara Casa Alba a fost infiintata in anul 2000 de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, din dorinta de a scoate pe piata un serviciu mai sigur mai complet si mai transparent in domeniul imobiliar. Suntem produsul unei societati in continua schimbare si incercam prin cele mai moderne si mai eficiente metode sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o vasta si diversificata oferta in domenuiul imobiliar incepand de la intermedierea tranzactiilor uzuale : apartamente, case, terenuri, spatii comerciale de productie si birouri, precum si cu servicii noi cum ar fi: consiliere pentru investitii, pe termen scurt, mediu si lung, administrarea imobilelor, incluzand amenajarea, reamenajarea sau schimbul destinatiilor lor precum si facilitarea obtinerii diferitelor documente necesare in termen record. Avem o carte de vizita ce inspira incredere, printre clientii nostri fiind persoane fizice ce ne recomanda oricand cu caldura precum si multe companii romane, mixte sau straine cu care am avut colaborari functionale. Incercam sa aducem un suflu nou in acest segment de piata ce are nevoie de multa credibilitate in acest moment.cu noi lucrurile sunt mai simple!

Vezi telefon

Detalii agenție

246 anunțuri

Iaşi

PREMIER Grup Imobiliare, agenție cu experiență de peste 15 ani în vânzări, achiziții și închirieri de imobile în Iași, vă stă la dispoziție prin experții noștri imobiliari. Cu noi puteți viziona cele mai bune oferte de apartamente, case, terenuri, spații comerciale, industriale sau pentru birouri, din Iași.

Evaluăm imobilul dvs. la prețul corect al pieței și vă asigurăm consiliere profesionistă în toate demersurile necesare tranzacționării proprietății dvs., atât la vânzarea cât și la achiziția unui imobil.

Promovăm oferta dvs. la cele mai înalte standarde, asigurăm o relație funcțională cu birouri de cadastru, notariate și toate celelalte instituții necesare perfectării tranzacției dvs.

Despre noi, pe scurt: Fii profesionist de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate!

Vezi telefon

Detalii agenție

245 anunțuri

Iaşi

Vezi telefon

Detalii agenție

229 anunțuri
Fix Rezidential

pro

Iaşi

Profesionalism, incredere si respect fata de clientii care apeleaza la serviciile noastre, aceasta este, pe scurt o descriere a echipei noastre. Fix Rezidential este o echipa formata din consultanti cu o experienta considerabila, de peste 10 ani, in domeniul imobiliar, care incearca in fiecare zi sa duca spre zona premium calitatea serviciilor oferite.

Credem cu tarie ca, in primul rand, propriul cod etic, in afara oricaror reglementari legislative trebuie sa fie principalul instrument care sa aduca plus valoare, fiind in acelasi timp modul cel mai sanatos de a genera bussines pe viitor.

Punem “omul inainte de toate” si ne conducem dupa o regula simpla, care indiferent de situatie, sta in picioare, regula bunului simt. Avem o dorinta continua de perfectionare si de imbunatatire a serviciilor, intr-o piata in care epicentrul este partea financiara, iar cea umana aproape ca a disparut, iar profesionalismul este mai mult un cuvant frumos, care are din ce in ce mai putina acoperire in lucrul cu oamenii de zi cu zi.

Atitudine, ambitie, optimism, know-how, organizare si spirit de echipa, care impreuna sa duca la un rezultata pozitiv, acel “win-win” pe care toata lumea si-l doreste dintr-un bussines de succes.

Ne antrenam zi de zi pentru a fi mai buni pentru tine, cel care are nevoie acerba de a face bussines cu persoane bine pregatite profesional, facand periodic cursuri cu diferiti trainer din toate zonele de business, deoarece vrem ca perceptia generala asupra frumoasei meserii de consilier imobiliar, sa se indrepte catre profesionalim, deoarece piata imobiliara, in general, are nevoie de oameni de calitate, obiectiv pe care echipa FIX REZIDENTIAL il are ca scop principal.

Vezi telefon

Detalii agenție

214 anunțuri
Top Imobil

pro

Iaşi

Agenția Top Imobil, este o companie cu profil imobiliar ce iși are fundamentul in tranzacționări ale proprietăților/terenurilor Ieșene. Inființată pe principii bine consolidate si bazată pe un set de reguli si valori de inaltă calitate, consilierii noștri oferă consultantă de specialitate in achiziție. Agentia a fost înființată cu scopul de a veni în întâmpinarea dorințelor si nevoilor clienților intr-un mod cât mai profesionist și mai plăcut cu putință. Astfel, echipa agenției încearcă mereu să înțeleaga nevoile clienților săi și să privească situația din punctul de vedere al acestora. Suntem buni ascultători, ceea ce rezultă că nevoile clientului sunt primordiale în alegerea proprietății dorite. Compania noastră, oferă si un ghid imobiliar util si simplu în care se găsesc sfaturi in luarea celei mai bune decizii cu privire la factorii esențiali in achiziție.
Întrucât, motto-ul nostru este: ,,Oamenii de top fac mereu alegeri de top!"; profilul nostru etic se axează pe integritate, punctualitate, tenacitate si seriozitate.

Vezi telefon

Detalii agenție

197 anunțuri

Iaşi

Palace Real Estate este singura companie din Iasi care se adreseaza in mod special dezvoltarii constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale intr-un climat profesionist, dominat de respectul pentru valorile adevarate, clientii nostrii sunt parteneri intru dezvoltarea unor proiecte durabile, marcante pentru dezvoltarea societatii contemporane.

Vezi telefon

Detalii agenție

175 anunțuri
Elit Casa

pro

Iaşi

Compania are ca principal obiectiv solutionarea cererilor clientilor privind vanzarea / cumpararea / inchirierea imobilelor.
Viziunea noastra este axata pe asigurarea de servicii care se bazeaza pe profesionalism, seriozitate si transparenta in scopul de a satisface la cele mai inalte standarde nevoile clientilor.
Pe langa intermedierile imobiliare, compania noastra ofera si alte servicii orientate spre client:
- Consultanta financiar-bancara.
- Consultanta juridica specializata.

Vezi telefon

Detalii agenție

157 anunțuri
Evo Imobiliare

pro

Roman Voda 18

AGENTIA IMOBILIARA EVO-IMOBILIARE DIN IASI: PARTENERUL TAU DE ÎNCREDERE ÎN TRANZACȚII IMOBILIARE

Experiență și Profesionalism în Iași
Evo Imobiliare, cu sediul în Iași, în cartierul Alexandru cel Bun, pe strada Roman Vodă, oferă servicii de top în domeniul imobiliar. Avem un angajament profund față de transparență și securitate în toate tranzacțiile imobiliare. Fiecare Agent Imobiliare sau Realtor din echipa noastră este dedicat să vă ajute să realizați tranzacții de succes, fie că este vorba de vânzare, cumpărare sau închiriere.

Parteneriat și Colaborare
La Evo Imobiliare, credem în puterea colaborării. Lucrăm îndeaproape nu numai cu clienții noștri, dar și cu o rețea extinsă de parteneri profesioniști: evaluatori imobiliari, experți tehnici MLPAT, auditori energetici, ofițeri bancari, ingineri cadastru, companii de curățenie, transport și mutări, agenți de asigurări imobiliare și constructori. Această abordare colaborativă ne permite să vă oferim o experiență completă și fără griji, indiferent de tipul proprietății imobiliare pe care doriți să o vindeți, cumpărați sau închiriați.

Servicii Complete de la A la Z
Suntem alături de dumneavoastră în fiecare etapă a procesului imobiliar. De la prima întâlnire, până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și predarea cheilor, ne asigurăm că fiecare pas este gestionat cu maximă atenție și profesionalism. Scopul nostru este să vă asigurăm că rămâneți mulțumiți de serviciile noastre, prin suport constant și expertiză de neegalat.

Contactați-ne pentru Experiență Premium în Imobiliare
Pentru consultanță și asistență în vânzarea, cumpărarea sau închirierea proprietăților imobiliare în Iași, contactați Evo Imobiliare. Suntem disponibili telefonic, WhatsApp, Viber sau Telegram la 0757858142, sau prin e-mail la [email protected]

Vezi telefon

Detalii agenție

115 anunțuri
LC Imobiliare

pro

Iaşi

Doresti sa cumperi, sa inchiriezi sau sa vinzi o locuinta? Timpul tau este important? Noi Te putem ajuta...

Vezi telefon

Detalii agenție

106 anunțuri
4Biz.properties

pro

Iaşi

4biz.properties este o companie de incredere in domeniul imobiliar comercial, oferind servicii all-in-one la nivel national. Specializati in inchirieri si vanzari de spatii comerciale, birouri si spatii industriale, precum si in property management, suntem dedicati sa ne asiguram ca fiecare client beneficiaza de cele mai bune solutii, adaptate nevoilor sale. Echipa noastra de specialisti ofera consultanta pentru operatiuni de landing si expansiune a companiilor straine in Romania, facilitand intrarea si dezvoltarea acestora pe piata locala. De asemenea, suntem partenerii dumneavoastra de incredere in investiții imobiliare, gestionand eficient vanzarile si achizitiile de terenuri, cladiri de birouri, spatii comerciale sau logistice. La 4biz.properties, misiunea noastra este sa oferim solutii personalizate si profesionale pentru a asigura succesul fiecarui proiect imobiliar.

Vezi telefon

Detalii agenție

98 anunțuri

Soseaua Nicolina Nr 138-149

Calitatea nu este o actiune, ci un obicei!

Vezi telefon

Detalii agenție

91 anunțuri

Iaşi

Vezi telefon

Detalii agenție

91 anunțuri

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 16, Iași 700064

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

89 anunțuri

Iaşi

INCHIRIERI APARTAMENTE IASI
VANZARI SI ACHIZITII IMOBILE IASI
RENT AND SELL APARTMENTS IASI

Vezi telefon

Detalii agenție

77 anunțuri
Remax Relax

pro

Iaşi

Vezi telefon

Detalii agenție

72 anunțuri

Iaşi

Vezi telefon

Detalii agenție

69 anunțuri

Iaşi

Vezi telefon

Detalii agenție