SC LIVINGVISION S.R.L - agenţie imobiliară din Sibiu PRO

SC  LIVINGVISION S.R.L
Strada Marasti nr. 6, Sibiu

Orar L-V: 09-18, S: 10-14

Despre noi

Suntem o echipa de agenti imobiliari motivati si perseverenti. Casele, apartamentele, terenurile pe care le prezentam clientilor nostri au in vedere calitatea si integrarea viitorului proprietar intr-o comunitate solida si cat mai aproape de nevoile lui.
De cele mai multe ori, nu omul cauta casa ci casa isi gaseste proprietarul ideal, iar pentru aceasta potrivire perfecta e nevoie sa fii ghidat de oameni dedicati si profesionisti. O investitie consuma timp, energie si bani si noi stim cat sunt de importante pentru tine. De aceea, Living Vision, iti ofera viziunea ei asupra viitorului tau.
Casa ta este locul in care trebuie sa fii tu insuti iar echipa noastra stie acestmai mult... lucru. Fie ca esti in cautarea unui loc retras, dar suficient de aproape incat sa profiti de tentatiile pe care le ofera orasul, fie ca vrei sa fii aproape de job, de gradinita copiilor tai, de scoli care ofera siguranta si o educatie excelenta, fie ca vrei sa ai in apropiere parcuri, bazine de inot, magazine, teatre sau restaurante, noi suntem acel „duh” din sticla care iti poate indeplini cateva dorinte.
Proprietate nu inseamna doar locuinta permanenta. Te ajutam sa-ti gasesti terenul pentru casa de vacanta mult visata sau proprietati pe care le poti, usor si rapid, inchiria studentilor sau turistilor in cautare de frumos.