Agenții imobiliare din Judeţul Sibiu

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

954 anunțuri

Sibiu, Șoseaua Alba Iulia 83, Sibiu 550052

TABOO Imobiliare este o agenție imobiliară de renume din Sibiu, fondată în 2012, care a demonstrat constant excelență și profesionalism în domeniul imobiliar. Agenția se remarcă prin utilizarea tehnologiilor avansate, inclusiv o aplicație mobilă disponibilă pe iOS, Android și Harmony, care facilitează accesul clienților la portofoliul său vast de proprietăți și oferă funcționalități inovatoare pentru o experiență de utilizare superioară. Cu o echipă dedicată de agenți imobiliari, TABOO Imobiliare a câștigat recunoaștere pentru serviciile sale de calitate, fiind adesea descrisă de clienți ca o agenție de încredere și eficientă, capabilă să gestioneze tranzacții imobiliare complexe cu profesionalism și atenție la detalii.

Suntem prima agenție imobiliară din România care a lansat aplicație mobilă pe App Store, Google Play si Huawei Store pentru a fi mai aproape de clienți. Aplicatia noastră este un real ghid în imobiliare și nu numai, pentru utilizatorii acesteia. Acest pas făcut de TABOO Imobiliare demonstrează încă o dată dorința agenției de a menține mereu standardele cât mai ridicate din punct de vedere al serviciilor furnizate către oamenii preocupați de ceea ce înseamnă domeniul imobiliar.

TABOO Imobiliare Sibiu se angajează să ofere clienților săi transparență și responsabilitate în toate tranzacțiile. Ne mândrim cu faptul că clienții noștri devin adesea prieteni și parteneri de afaceri de lungă durată, datorită relațiilor de încredere pe care le construim și a serviciilor de înaltă calitate pe care le furnizăm.
Pentru a descoperi proprietatea visurilor tale sau pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale, contactează acum TABOO Imobiliare la numarul de telefon la numarul 0785.822.822, intrati pe site-ul www.taboo.ro sau va asteptam la unul din sediile noastre din Sibiu pe Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu str. Bieltz), Sebes pe str. Lucian Blaga Nr.6, Făgăraș Bulevardul Unirii 1B.

Vezi telefon

Detalii agenție

844 anunțuri
MAAC Imobiliare

pro

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

766 anunțuri

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

473 anunțuri
Atum Imobiliare

pro

Şelimbăr

Vezi telefon

Detalii agenție

405 anunțuri

Sibiu

Oferim servicii premium, sinceritate și zâmbete.
Nu agenți imobiliari. Oameni.

Toate costurile noastre sunt suportate de către dezvoltatorii imobiliari care vând prin noi. Suntem liderii pieţei imobiliare din Sibiu, cu cea mai diversificată ofertă de imobiliare noi. 80% din dezvoltatori au ales să-ṣi externalizeze serviciile de vânzare către noi, întelegând nevoia de a ridica departamentul de vânzări la un nivel profesionist. Cu un portofoliu de peste 1000 de proprietăţi din segmentul rezindenţial nou, compania noastră reprezintă cea mai mare platformă imobiliară din Sibiu.

Servicii de intermediere imobiliară pentru vânzare ṣi închiriere imobile:
Preluăm de la prorietari diverse tipuri de imobile pe care le promovăm în vederea vânzării sau inchirierii.
Vizionăm imobilul în vederea preluării ofertei spre vânzare sau închiriere.
Verificăm situatia juridică a imobilului.
Promovăm oferta în presa ṣi publicaţii de specialitate, precum ṣi pe portaluri cu specific imobiliar si nu numai.
Identificăm, selectăm ṣi prezentăm beneficiarului, potenţiali cumpărători pentru oferta sa.
Asistăm procesul de negociere.
Oferim consultanţă ṣi asistenţă pentru finalizarea vânzării ṣi încheierea actelor de transfer ale proprietăţii, sau a contractului de închiriere.

Servicii de intermediere imobiliară pentru cumpărare ṣi închiriere imobile:
Serviciul constă în identificarea unor proprietăţi imobiliare care să corespundă cererii clientului.

Agenţia realizează:
-selecţia proprietăţilor imobiliare conform cu cerintele clientului chiriaṣ/ cumpărător
-vizionarea ofertelor imobiliare
-asistenţă în procesul de negociere între vânzător ṣi cumpărător
-verificarea situaţiei juridice a imobilului
-asistenţă de specialitate oferită clientului pe toată durata derulării tranzacţiei ṣi post -tranzacţie

Comisionul de intermediere imobiliară practicat de agenţia New Concept Living este:
Comision de la cumpărător: 2%
Comision de la vânzător: 2% + Tva
Comision închiriere: 50% + TVA din valoarea unei chirii lunare de la proprietar ṣi 50% + TVA din valoarea unei chirii lunare de la chiriaṣ.

New Concept Living este locul în care disciplina, pasiunea ṣi experienţa personalului se unesc ṣi conturează cea mai plăcută, profesionistă ṣi eficientă experientă pentru dumneavoastră, drag cumpărător ṣi vânzător.

Vezi telefon

Detalii agenție

317 anunțuri
Klic Imobiliare

pro

Sibiu

Klic Imobiliare este un concept diferit în zona de Real Estate și ne bazăm pe:
01 COLABORARE
Ne onorăm angajamentul de a lucra împreună pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru clienții noștri și pentru a contribui la o cultură de echipă pozitivă.
02 TRANSPARENŢĂ
Practicăm comunicarea deschisă și sinceră pentru a susține un standard de servicii care generează încredere și sprijină relațiile pe termen lung.
03 INOVAŢIE
Ne menținem ferm pe pulsul unei piețe în continuă schimbare pentru a ne asigura că rata de schimbare în cadrul afacerii depășește în orice moment standardul industriei.
04 EXPERTIZĂ
Ne angajăm în dezvoltarea profesională continuă, construindu-ne în mod continuu abilitățile și baza de cunoștințe pentru a oferi sfaturi educate și informate.
05 INTEGRITATE
Alegem în mod conștient să luăm drumul mare în situațiile în care etica intră în discuție, promovând respectul prin acțiuni oneste, responsabile și veridice.
06 COMUNITATE
Apreciem comunitățile în care trăim, lucrăm și ne jucăm, contribuind într-un mod pozitiv la nivel personal și profesional pentru a crea o experiență mai bună pentru toți.

Vezi telefon

Detalii agenție

304 anunțuri
BLITZ Sibiu

pro

Selimbar, b-dul Mihai Viteazul nr 1, scara b

BLITZ ® - agenție imobiliară și franciză, prezentă la nivel național, în peste 20 de orașe, cu o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.

Portofoliul nostru include proprietăți de vânzare și închiriere de apartamente, case, terenuri, spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Oferim confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă a procesului de tranzacționare: de la evaluarea și promovarea proprietății, la organizarea de vizionări nelimitate, consultanță financiar-bancară, asistență juridică în pregătirea actelor, negociere și ofertare.

Suntem o companie antreprenorială românească, onorată pentru al treilea an consecutiv cu titlul de ”Agenția imobiliară a anului în România” și a obținut și premiul “Cea mai bună agenție locală în Cluj Napoca în 2022”, precum și premiul special pentru ”Inovație și Digitalizare în 2022”.

Vezi telefon

Detalii agenție

216 anunțuri

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

189 anunțuri
I-Imob Sib Srl

pro

Sibiu

Agentia Imobiliara I-Imob, cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii premium, ajutandu-va sa luati cea mai buna decizie in alegere locuintei mult visata.

Vezi telefon

Detalii agenție

179 anunțuri

Șoseaua Alba Iulia 42, Sibiu

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

164 anunțuri

Sibiu

Suntem o echipa de agenti imobiliari motivati si perseverenti. Casele, apartamentele, terenurile pe care le prezentam clientilor nostri au in vedere calitatea si integrarea viitorului proprietar intr-o comunitate solida si cat mai aproape de nevoile lui.
De cele mai multe ori, nu omul cauta casa ci casa isi gaseste proprietarul ideal, iar pentru aceasta potrivire perfecta e nevoie sa fii ghidat de oameni dedicati si profesionisti. O investitie consuma timp, energie si bani si noi stim cat sunt de importante pentru tine. De aceea, Living Vision, iti ofera viziunea ei asupra viitorului tau.
Casa ta este locul in care trebuie sa fii tu insuti iar echipa noastra stie acest lucru. Fie ca esti in cautarea unui loc retras, dar suficient de aproape incat sa profiti de tentatiile pe care le ofera orasul, fie ca vrei sa fii aproape de job, de gradinita copiilor tai, de scoli care ofera siguranta si o educatie excelenta, fie ca vrei sa ai in apropiere parcuri, bazine de inot, magazine, teatre sau restaurante, noi suntem acel „duh” din sticla care iti poate indeplini cateva dorinte.
Proprietate nu inseamna doar locuinta permanenta. Te ajutam sa-ti gasesti terenul pentru casa de vacanta mult visata sau proprietati pe care le poti, usor si rapid, inchiria studentilor sau turistilor in cautare de frumos.

Vezi telefon

Detalii agenție

162 anunțuri
Nova Imob

pro

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

158 anunțuri
KW Sibiu

pro

Şelimbăr

Built by agents, for agents!
Reprezentare 100%

Indiferent că vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi, suntem 100% de partea ta, alături de tine în orice fel de tranzacție imobiliară. Ne asigurăm că totul merge bine și că ți-ai atins obiectivele. De la A la Z, ne ocupăm de tot procesul, simplu și fără bătăi de cap.

Numărul 1 din lume!

Beneficiezi de know-how-ul și forța celei mai mari rețele de profesioniști în imobiliare din lume. Experiența cumulată a peste 190.000 de agenți afiliați este transpusă în sisteme, modele și instrumente ce lucrează acum pentru tine.

Profesioniștii în Imobiliare

Agenții Keller Williams beneficiază de cele mai bune programe de training din domeniu și respectă codul etic de practică și standarde profesionale al NAR. Ne perfecționăm, continuu și folosim cele mai noi tehnologii și instrumente în lucrul pentru clienții noștri.

Vezi telefon

Detalii agenție

149 anunțuri

Sibiu

Cu o oferta imobiliara aflata intr-o continua creştere, gasirea proprietatii ideale conform preferinţelor şi bugetului devine o sarcina din ce in ce mai uşor de indeplinit dar ce necesita din ce in ce mai mult timp.Pentru a fi siguri ca iţi putem oferi exact ceea ce cauţi, ne actualizam in permanenţa oferta proprietaţilor imobiliare. Şi pentru ca timpul este valoros pentru clienţii noştri, incercam sa preluam o parte cat mai mare din ceea ce presupune acest proces de cautare, respectiv o sa ne ocupam de promovarea / cautarea proprietaţilor imobiliare intr-un mod cat mai personalizat. O sa-ţi oferim consultanţa imobiliara in orice problema (negociere preţ, creditare, intocmire dosar Prima Casa) şi o sa ne asiguram ca sfaturile pe care ţi le oferim vor fi intotdeauna cele mai bune!Misiunea noastra e simpla: sa te cuplam cu proprietatea ideala.Este dorinţa noastra suprema ca la final sa poţi spune: Sunt foarte mulţumit!

Vezi telefon

Detalii agenție

116 anunțuri

Sibiu

Suntem o agentie specializata in domeniul proprietatilor imobiliare comerciale.
Suntem o echipa cu o experienta construita in timp in ceea ce priveste relationarea cu antreprenori, profesionisti si investitori din sectorul de afaceri si investitii, atat la nivel national cat si international.
Furnizam servicii premium de intermediere si consultanta imobiliara si de afaceri pentru dezvoltatori imobiliari, proprietari de terenuri si de proprietati comerciale, investitori si companii, in urmatoarele domenii: industrial & logistica, retail, office, terenuri si investment property.

Serviciile noastre:
►servicii commercial real estate: intermediere inchirieri, intermediere investitii, marketing, consultanta imobiliara
►servicii de consultanta in afaceri si management

Vezi telefon

Detalii agenție

109 anunțuri

Sibiu

"Omul sfințeste locul, iar nu locul pe om" spune un vechi proverb care ne reprezintă și după care ne ghidăm în tot ceea ce facem. Luana Imobiliare nu este doar o agenție imobiliară, ci este a doua casă pentru noi, cei care ne dorim să ajutăm fiecare client în una dintre cele mai importante etape din viață: găsirea locuinței mult visate.

Cu peste 7 ani de experiență pe piața imobiliară din Sibiu și implicit în consultanță imobiliară, am înțeles că acest drum poate fi unul anevoios, presărat cu nenumărate întrebări care își caută răspunsul. Tot experiența ne-a învățat că, mai întâi, este esențial să ASCULTĂM și să ÎNȚELEGEM care sunt nevoile și dorințele clienților noștri pentru ca mai apoi să transformăm visul lor în realitate.

Ne caracterizează pasiunea pentru acest domeniu, experiența dobândită cu fiecare trazacție încheiată, seriozitatea, transparența și atitudinea pozitivă cu care abordăm fiecare discuție, dar mai ales determinarea de a găsi fiecărui client proprietatea dorită.

Obiectivul nostru principal este acela de a asigura servicii imobiliare de înaltă calitate și în conformitate cu cerințele clienților noștri, cărora le punem la dispoziție gamă largă de oferte și servicii imobiliare: vânzări și închirieri apartamente, case-vile, spații comerciale, birouri și terenuri.

Vezi telefon

Detalii agenție

90 anunțuri
Vision Home

pro

Str Ctistian Nr 21

Agentia imobiliara Vision Home a fost infiintata cu si din pasiunea dobandita pe parcursul anilor dedicati domeniului imobiliar. Din dorinta de a oferi cele mai bune solutii in domeniul imobiliar am format o echipa tanara si dinamica, profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea fiind atuurile noastre.
De la primii pasi cautam în permanenta sa evoluam, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim si sa patrundem pe noi segmente de piata.

Vezi telefon

Detalii agenție

88 anunțuri

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

64 anunțuri

Sibiu

Agentia Imobiliara RE/MAX Xux Investment este parte a liderului mondial in imobiliare RE/MAX. Cu 47 de ani de experienta in industria imobiliara, RE/MAX este casa a peste 125.000 asociati de vanzari care activeaza in peste 8.000 birouri administrate independent in peste 100 de tari din intreaga lume.

Povestea de succes a RE/MAX Europe a inceput in 1995. Reteaua europeana a crescut acum la peste 23.000 asociati de vanzari care activeaza in 1.800 birouri administrate independent in 40 de tari.

In 2006 RE/MAX ajunge în România, începe dezvoltarea reţelei la nivel naţional. Managementul regional al RE/MAX România este preluat de Răzvan şi Ramona Cuc in 2013. Planul de dezvoltare pentru România vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi RE/MAX până în anul 2023. Suntem la jumatatea drumului cu 55 de birouri in 21 orase cu peste 600 de agenti.

Vezi telefon

Detalii agenție

54 anunțuri

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

50 anunțuri
Era Property

pro

Sibiu

Vezi telefon

Detalii agenție

46 anunțuri

Sibiu

Am creat acest birou pentru a-ți fi alături cu toate competențele, experiența și onestitatea noastră, pentru ca tranzacția imobiliară să fie un proces clar, corect și fără stres.
Serviciile noastre sunt dedicate proprietarilor din toate segmentele pieței imobiliare și suntem deschiși colaborării cu toți agenții imobiliari.

Vezi telefon

Detalii agenție

44 anunțuri

Sibiu

Înainte, împreună în siguranță !

Vezi telefon

Detalii agenție