Boreal Plus în Boreal, Judeţul Constanţa

Boreal, Constanta - Vezi Hartă

79.714 € - 133.821 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 7 iulie 2024

Apartamente finalizate în complexul Boreal Plus! Alege din diverse tipuri de apartamente şi compartimentări: 2 Camere, 3 Camere, Apartamente cu grădină. Complexul rezidenţial BOREAL PLUS se află în zona Boreal din Nordul Constanţei şi reprezintă alegerea ideală pentru cei ce vor să renunţe la agitaţia şi poluarea oraşului. Construim comunităţi sustenabileConstruit de unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, Impact Developer & Contractor, Boreal Plus reprezintă alegerea ideală atât pentru locuinţă cât şi pentru investiţie. Ansamblul Boreal Plus este dezvoltat în zona de nord a oraşului Constanţa, una dintre cele mai noi zone rezidenţiale cu o infrastructură completă, deja dezvoltată. Pentru a facil ... Vezi mai mult
Apartamente finalizate în complexul Boreal Plus! Alege din diverse tipuri de apartamente şi compartimentări: 2 Camere, 3 Camere, Apartamente cu grădină. Complexul rezidenţial BOREAL PLUS se află în zona Boreal din Nordul Constanţei şi reprezintă alegerea ideală pentru cei ce vor să renunţe la agitaţia şi poluarea oraşului.

Construim comunităţi sustenabile

Construit de unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, Impact Developer & Contractor, Boreal Plus reprezintă alegerea ideală atât pentru locuinţă cât şi pentru investiţie.


Ansamblul Boreal Plus este dezvoltat în zona de nord a oraşului Constanţa, una dintre cele mai noi zone rezidenţiale cu o infrastructură completă, deja dezvoltată. Pentru a facilita accesul din complex către Bulevardul Tomis, am construit un sens giratoriu chiar la intrarea în ansamblu.


Accesul este facil, cu mijloace de transport în comun, la 15 minute de centru, de autostrăzile A2 şi A4 sau de plajele din Mamaia. Zona este bine deservită de unităţi comerciale - centre comerciale mari precum Tom Mall, Decathlon, Selgros, Dedeman şi Vivo Mall, hipermarketuri şi supermarketuri precum Carrefour, Mega Image, Penny Market şi Auchan, dar şi magazine de proximitate.


Hypermarketul Kaufland se află chiar în complex, deci rezidenţii pot face cumpăraturi aproape de casă. Aici se regăsesc şi o farmacie, cofetărie, un bancomat, un automat de plăţi şi un easybox. De asemenea, ansamblul se află la 10 minute de unităţi educaţionale precum şcolile şi grădiniţele din cartierul Tomis Nord şi de campusul universitar Ovidius şi la 20 de minute de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa.PERFECT pentru un nou început

Ansamblul rezidenţial Boreal Plus este gândit în mod responsabil şi sustenabil, cu accent pe siguranţa şi confortul rezidenţilor şi include elemente de sustenabilitate specifice proiectelor verzi, cum ar fi panourile solare, sistem de colectare selectivă şi gestionare a deşeurilor, iluminat eficient şi recuperarea şi gestionarea apei folosite.


Clădirile Boreal Plus au un stil arhitectural care se integrează perfect cu mediul exterior, iar finisajele interioare şi exterioare, materialele, culorile şi texturile au fost alese cu atenţie pentru a crea o simbioză cu natura. În acelaşi timp, stilul arhitectural emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.


Designul apartamentelor este expresia minimalismului şi a modernităţii. Sigur şi accesibil, cartierul Boreal Plus oferă un stil de viaţă deosebit prin fiecare detaliu, transformând orice spaţiu într-o oază de bunăstare şi confort.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Interfon
Supermarket
Lift
Parcare
Proprietăți în Boreal Plus
Sumar proprietăți (8 proprietăți)
2 camere (8 disponibile)
42 mp - 65 mp /
86.100 € - 122.152 €
86.100 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
42 mp
90.288 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
42 mp
91.879 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
42 mp
99.432 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
56 mp
104.396 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
54 mp
106.406 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
54 mp
111.166 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
65 mp
122.152 €
Judeţul constanţa, Boreal
2 cam
52.72 mp

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

DEZVOLTATOR DE RENUME ÎN ROMÂNIA
Cu o experienţă de peste 33 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti.

Misiunea noastră este de a construi proiecte sustenabile şi mai presus de toate, de a dezvoltă comunităţi durabile, în marile oraşe ale ţării. Am început în Bucureşti unde am dezvoltat proiectele noastre de referinţă Greenfield Băneasa şi Luxuria ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după: