HILS Pallady în Theodor Pallady, Bucureşti

Theodor Pallady, Sector 3 - Vezi Hartă

60.480 € - 138.240 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 10 iulie 2024

Situate la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 12 blocuri care formează complexul HILS Pallady devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucureștiului. HILS Pallady totalizează 1908 apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere. Construcția acestui complex rezidențial s-a finalizat in primăvara anului 2023. Locatarii vor beneficia de spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii, suficiente locuri de parcare, terane şi supraterane pentru cei care au în gând siguranţa şi binele maşinilor proprii. Zona în care este amplasat ansamblul rezidenţial HILS Pallady este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor ... Vezi mai mult
Situate la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 12 blocuri care formează complexul HILS Pallady devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucureștiului. HILS Pallady totalizează 1908 apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere. Construcția acestui complex rezidențial s-a finalizat in primăvara anului 2023.

Locatarii vor beneficia de spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii, suficiente locuri de parcare, terane şi supraterane pentru cei care au în gând siguranţa şi binele maşinilor proprii.


Zona în care este amplasat ansamblul rezidenţial HILS Pallady este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: IKEA, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidenţial, Auchan, Metro, Decathlon, Dedeman, Kaufland, Lidl şi Leroy Merlin.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Supermarket
Piscină
Lift
Parcare
Proprietăți în HILS Pallady
Sumar proprietăți (17 proprietăți)