Liberty Residential în Gara, Judeţul Cluj

Gara, Cluj-Napoca - Vezi Hartă

88.100 € - 197.000 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 9 iulie 2024

Fabrica Libertatea a fost mereu un punct de reper al Clujului, un loc de întâlnire şi creaţie productivă. În urma unor renovări inteligente, fosta paltforma industrială a prins o nouă viaţă, Liberty Technology Park oferindu-ne şansa de a fi printre primii care remodelează această zonă a Clujului şi de a face primii paşi pentru a o transforma dintr-o zonă industrială într-un proiect rezidenţial unic cu două clădiri de apartamente, fiind o punte de legătură între moştenirea istorică şi viitor. PrezentareCeea ce a fost cândva o platformă industrială îţi oferă oportunitatea de a locui într-un proiect modern, plin de verdeaţă, unde te poţi relaxa. Dacă vrei să te destinzi cu un pahar de vin rece ... Vezi mai mult
Fabrica Libertatea a fost mereu un punct de reper al Clujului, un loc de întâlnire şi creaţie productivă.
În urma unor renovări inteligente, fosta paltforma industrială a prins o nouă viaţă, Liberty Technology Park oferindu-ne şansa de a fi printre primii care remodelează această zonă a Clujului şi de a face primii paşi pentru a o transforma dintr-o zonă industrială într-un proiect rezidenţial unic cu două clădiri de apartamente, fiind o punte de legătură între moştenirea istorică şi viitor.

Prezentare

Ceea ce a fost cândva o platformă industrială îţi oferă oportunitatea de a locui într-un proiect modern, plin de verdeaţă, unde te poţi relaxa.


Dacă vrei să te destinzi cu un pahar de vin rece după o zi lungă de muncă, apartamentele noastre de la ultimul etaj sunt alternativa perfectă, unde poţi să îţi planifici următoarea vacanţă în timp ce te bucuri de priveliştea dealurilor învecinate, pe terasa generoasă a apartamentului tău de la etajul 6.


În cazul în care încă mai ai de lucru la proiectul în derulare, iar copii aleargă neobosiţi prin casă, gradina generoasă aparţinând apartamentului tău de la parter reprezintă soluţia perfectă pentru a te bucura atât de energia lor, cât şi de razele de soare care îţi inundă grădina.


Liberty Residential oferă toate facilităţile vieţii moderne urbane, într-o locaţie liniştită, cu o arhitectură peisagistică aleasă cu grijă şi parcuri în care să te relaxezi.


Alăturăm noul şi vechiul, găsind modalităţi de a crea un contrast elegant, cu linii clare care nu obosesc prin multitudinea de culori si forme arhitecturale excentrice.


Varietatea de apartamente sunt menite să primească familii care au nevoi şi dorinţe diferite: studentul tânăr care este nerăbdător să înceapă un nou capitol, milenialii ocupaţi, aflaţi la începutul carierei, dar şi familiile cu copii pentru care nevoia de spaţiu este esenţială.


Cele două clădiri beneficiază de un parc generos, care oferă nu numai oportunitatea de a te bucura de elementele peisagistice atent alese, dar şi de intimitatea propriei case. Aleile largi, copacii şi arbuştii aleşi inteligent, locurile elegante de relaxare, vor transforma plimbarea ta prin parc într-o experienţă unică de fiecare dată.


Copii tăi vor avea libertatea de a se bucura de locul nostru de joacă, primitor şi vesel. Amplasarea acestuia într-o zonă mai degrabă protejată a fost gândită pentru a satisface nevoia copiilor de a se juca în voie, dar şi nevoia celorlalţi locatari de a se bucura de linişte.Preţurile afişate sunt cele de pornire.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Lift
Parc
Supraveghere video
Parcare
Proprietăți în Liberty Residential
Sumar proprietăți (22 proprietăți)