New Colentina Residence în Colentina, Bucureşti

Colentina, Sector 2 - Vezi Hartă

69.900 € - 179.900 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 23 mai 2024

New Colentina Residence este un nou proiect rezidenţial FINALIZAT, situat într-o zonă liniştită a Bucureştiului, între Parcul Plumbuita şi râul Colentina, cu acces la două mari artere de circulaţie, şoseaua Colentina si şoseaua Fundeni. APARTAMENTE NOI ÎN INIMA UNUI VECHI CARTIERÎn New Colentina Residence veţi găsi apartamente cu o bună împărţire, bine echilibrate şi luminoase, de la studio-uri pe două niveluri aflate la parter, până la apartamente cu trei camere plus terase spectaculoase, la ultimele etaje. Imobilul are un regim de înălţime S+DS+P+7-8R şi ofera o gamă largă de apartamente ce cuprinde de la studio-uri până la apartamente cu trei dormitoare. În plus, vă oferim duplex-uri cu terase spaţioase. Fie ... Vezi mai mult
New Colentina Residence este un nou proiect rezidenţial FINALIZAT, situat într-o zonă liniştită a Bucureştiului, între Parcul Plumbuita şi râul Colentina, cu acces la două mari artere de circulaţie, şoseaua Colentina si şoseaua Fundeni.

APARTAMENTE NOI ÎN INIMA UNUI VECHI CARTIER

În New Colentina Residence veţi găsi apartamente cu o bună împărţire, bine echilibrate şi luminoase, de la studio-uri pe două niveluri aflate la parter, până la apartamente cu trei camere plus terase spectaculoase, la ultimele etaje.


Imobilul are un regim de înălţime S+DS+P+7-8R şi ofera o gamă largă de apartamente ce cuprinde de la studio-uri până la apartamente cu trei dormitoare. În plus, vă oferim duplex-uri cu terase spaţioase. Fiecare apartament are fie balcon, fie terasă. La subsol şi în curte se găsesc locurile de parcare şi boxe, iar accesul la etaj se face cu 2 lifturi.


Structura de rezistenţă este din beton armat, formată dintr-un un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat. Pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă Porotherm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă şi tencuială decorativă cu proprietăţi hidrofuge.


Pentru izolare fonică, pereţii de separare între apartamente cât şi cei de compartimentare din apartamente sunt realizaţi din cărămidă.Finisaje şi dotări

Proiectul are o suprafaţă construită desfăşurată de 6.700 mp. Nivelul de înălţime este S+P+6E+7-8 R.


Imobilul are structura de rezistenţă (radier general, stâlpi, diafragme, planşee dală groasă) din beton armat, închiderile exterioare din cărămidă eficientă de 25 cm, compartimentările interioare din cărămidă eficientă 15/20/25 cm.


Blocul este deservit de 2 lifturi electrice.


Blocul este izolat cu termosistem, şapă aplicată la pardoselile interioare, tencuielile interioare mecanizate.


Parcările sunt disponibile atât în interior, cât şi în curtea imobilului.


Accesul în imobil este securizat.


Procedura de achiziţie se desfăşoară astfel:


-Verificare disponibilitate apartament solicitat.
-Rezervare cu plată avans 1000 euro, la semnare - perioada de valabilitate este de 1 săptămână de la semnarea acesteia.
-Semnare ante/contract de vânzare-cumpărare în faţa notarului, urmată de plată avans (din care se scade valoarea taxei de rezervare).


Pentru mai multe detalii ne putem întâlni, la noi, la biroul de vanzari de la locatie din strada Rascoala 1907, 9B, sector 2.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Supermarket
Piscină
Lift
Parcare

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

New Development Residences este un dezvoltator imobiliar dinamic in portofoliul căruia se regăsesc diverse proiecte rezidenţiale in Bucureşti şi in judeţul Ilfov, finalizate, in curs de edificare sau in stadiul de proiect.
De la clădiri cu 11 etaje pană la cartiere rezidenţiale cu vile cu un singur etaj, vă oferim o gamă largă de locuinţe moderne şi atractive cu preţuri competitive.

Compania a finalizat, in termenul stabilit la contractarea cu beneficiarii cumpăr& ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după:
New Mogosoaia Residence II

În construcție

New Mogosoaia Residence II

Mogoşoaia

Rezidențial
În construcție