Pollux Residence în Militari, Bucureşti

Militari, Sector 6 - Vezi Hartă

36.000 € - 139.000 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 14 iunie 2024

Povestea ansamblului Pollux Residence continuă cu faza 5 a proiectului situat în str. Ion Luca Caragiale, nr.72 şi dispune de garsoniere, studiouri, apartamente de 2 si 3 camere cu suprafeţe şi compartimentari variate. Găseşte apartamentul care ţi se potriveşte!Compania Pollux Properties pătrunde pe piaţa imobiliară în anul 2016 şi lansează ansamblul Pollux Residence. Proiectul îmbina armonios unitaţi locative moderne, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi facilităţi complexe, pentru a le asigura rezidenţilor un nivel ridicat de confort. Experienţa în domeniul construcţiilor destinate pieţei rezidenţiale, profesionalismul şi atenţia faţa de clienţii şi-au spus cuvântul în toate etapele dezvoltate pană &icir ... Vezi mai mult
Povestea ansamblului Pollux Residence continuă cu faza 5 a proiectului situat în str. Ion Luca Caragiale, nr.72 şi dispune de garsoniere, studiouri, apartamente de 2 si 3 camere cu suprafeţe şi compartimentari variate.

Găseşte apartamentul care ţi se potriveşte!

Compania Pollux Properties pătrunde pe piaţa imobiliară în anul 2016 şi lansează ansamblul Pollux Residence. Proiectul îmbina armonios unitaţi locative moderne, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi facilităţi complexe, pentru a le asigura rezidenţilor un nivel ridicat de confort.


Experienţa în domeniul construcţiilor destinate pieţei rezidenţiale, profesionalismul şi atenţia faţa de clienţii şi-au spus cuvântul în toate etapele dezvoltate pană în prezent.


Apartamentele sunt potrivite atât pentru o investiţie personală extrem de profitabilă, cât şi ca o soluţie pentru toţi oamenii cu spirit tânăr întreprinzător, care pe lângă confortul şi liniştea casei lor, îşi doresc o poziţie strategică care să satisfacă toate exigenţele unei lumi în continuă mişcare.


Complexul Pollux Residence este localizat într-o zonă buna pentru închiriere, fiind aproape de sectorul 6, cu acces facil către universităţii şi către parcuri business industriale din sectorul 6 - Ericsson Global Iuliu Maniu, CTPark Bucharest West.


Vino şi descoperă noul proiect Pollux Residence!

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Supermarket
Piscină
Lift
Parc
Parcare

Progres Construcție

Perioada:
decembrie 2023
Finalizat

Dezvoltator

Compania Pollux Properties pătrunde pe piaţa imobiliară in anul 2016 şi lansează ansamblul Pollux Residence.
Proiectul îmbină armonios unităţi locative moderne, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi facilităţi complexe, pentru a le asigura rezidenţilor un nivel ridicat de confort.

Experienţa în domeniul construcţiilor destinate pieţei rezidenţiale, profesionalismul şi atenţia faţa de clienţii şi-au spus cuvantul in toate etapele dezvoltate pană in prezent. Acest lucru este garantat de peste 900 de familii pentru care visul de a avea o ... Vezi mai mult

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC