Rhodium Residence Dorobantilor în Marasti, Judeţul Cluj

Marasti, Cluj-Napoca - Vezi Hartă

126.000 € - 241.000 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 24 mai 2024

Gândit pentru viitorul tău şi al familiei tale, fiecare apartament Rhodium îţi oferă spaţiu, linişte şi lumină, într un ansamblu rezidenţial ridicat cu grijă la fiecare detaliu de execuţie şi la calitatea fiecărui material. Poţi alege din 35 de apartamente amplasate într-o zonă premium, aproape de spaţii verzi şi de relaxare, de cumpărături, de business şi de şcoală. Pe scurt, Rhodium Dorobanţilor este locul în care te vei bucura de viaţă, aşa cum ţi-o doreşti!Aflat pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca, Rhodium Residence este la doar câteva minute de cel mai mare complex comercial al oraşului şi de Iulius Parc, o oază de verdeaţă în jurul unui lac şi un spaţiu potrivit pentru relaxare şi mişcare î ... Vezi mai mult
Gândit pentru viitorul tău şi al familiei tale, fiecare apartament Rhodium îţi oferă spaţiu, linişte şi lumină, într un ansamblu rezidenţial ridicat cu grijă la fiecare detaliu de execuţie şi la calitatea fiecărui material. Poţi alege din 35 de apartamente amplasate într-o zonă premium, aproape de spaţii verzi şi de relaxare, de cumpărături, de business şi de şcoală.

Pe scurt, Rhodium Dorobanţilor este locul în care te vei bucura de viaţă, aşa cum ţi-o doreşti!

Aflat pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca, Rhodium Residence este la doar câteva minute de cel mai mare complex comercial al oraşului şi de Iulius Parc, o oază de verdeaţă în jurul unui lac şi un spaţiu potrivit pentru relaxare şi mişcare în aer liber. În apropiere de Rhodium se află şi câteva din cele mai importante clădiri de birouri ale oraşului, un hub economic ce reuneşte companii multinaţionale în acelaşi loc.


Altfel spus, la câţiva paşi de viitoarea ta casă vei putea găsi tot ceea ce îţi doreşti, într-una din cele mai moderne, dinamice şi exclusive zone ale oraşului. Materialele de înaltă calitate şi rezistenţă, proiectul ce anticipează nevoile viitorilor proprietari şi atenţia la fiecare detaliu al execuţiei fac din Rhodium Residence Dorobanţilor un cămin în care va fi o plăcere să te trezeşti în fiecare zi.


Am ales furnizori de materiale de construcţie cu o reputaţie excelentă din perspectiva calităţii şi a rezistenţei materialelor în timp, pentru a-ţi oferi siguranţa unei locuinţe cu o durată lungă de viaţă.


Apartamentele se predau la stadiul de lavabil, inclusiv. Mai trebuie doar să montezi instalaţiile sanitare, însă şi aici am făcut deja cele mai complexe lucrări, inclusiv montarea unor rezervoare încastrate pentru baie.


Opţional, poţi discuta cu echipa noastră pentru a primi un apartament complet finisat, cu designul realizat exact după specificaţiile tale. Pentru un cuib exact aşa cum ţi-l doreşti, apelează la echipă Rhodium Dorobanţilor!

Facilități ansamblu
Grădiniță, școală, liceu
Acces securizat
Interfon
Lift
Supraveghere video
Parcare
Proprietăți în Rhodium Residence Dorobantilor
Sumar proprietăți (14 proprietăți)