Vile Cosmopolis în Nord, Bucureşti

Nord, Sector 1 - Vezi Hartă

135.000 € - 180.000 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 20 mai 2024

Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 125.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 14.000 de locatari mulţumiţi. Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!Vilele au revenit în oferta Cosmopolis, iar acum cei în căutare de vile noi, la preţuri avantajoase au la dispoziţie 3 tipuri de vile cu 3 sau 4 camere, amplasate în mijlocul naturii, toate cu terasă şi gradină! Cei ce îşi achiziţionează o vilă în Cosmopolis au acces la multiple facilităţi care fac din alegerea complexului nostru o oportunitate: Sport şi timp liber:4 ... Vezi mai mult
Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 125.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 14.000 de locatari mulţumiţi.

Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!

Vilele au revenit în oferta Cosmopolis, iar acum cei în căutare de vile noi, la preţuri avantajoase au la dispoziţie 3 tipuri de vile cu 3 sau 4 camere, amplasate în mijlocul naturii, toate cu terasă şi gradină!


Cei ce îşi achiziţionează o vilă în Cosmopolis au acces la multiple facilităţi care fac din alegerea complexului nostru o oportunitate:


Sport şi timp liber:
44 piscine exterioare, terenuri de tenis şi fotbal, sală de fitness, aparate de fitness în aer liber, locuri de joacă, saloane de înfrumuseţare, cafenele şi restaurante.


Facilităţi:
Avem la îndemana tot ce îi trebuie unui minioraş: grădiniţe, supermarket, farmacie, bancomate, curăţătorie, croitorie şi transport asigurat către centru.


Finanţare:
Cumpărătorii vilelor au ca variante de creditare atât creditul ipotecar cât şi programul "Prima Casa".


Avantaje locuire:


Ansamblul rezidenţial Cosmopolis a pornit de la un vis ce a luat naştere în anul 2007: de a crea în Bucureşti un proiect rezidenţial care să cuprindă toate caracteristicile unui oraş european. Totul pentru a oferi locuitorilor săi spaţiul ideal pe care îl pot numi cu adevărat "Acasă".


Emblematic pentru acoperişurile sale turcoaz şi cu un design urban integrat, proiectul oferă la pachet cu miile de locuinţe inteligent compartimentate şi un mix de facilităţi unice în Bucureşti iar locuitorii se bucură de toate avantajele vieţii într-o mare capitală, dar în maximum de siguranţă, confort şi linişte, fiind înconjuraţi de spaţii verzi.


Cosmopolis pune la dispoziţia locuitorilor săi o serie de facilităţi într-un mix unic în Bucureşti: parcuri şi locuri de joacă, plaja privată pe lacul natural din apropiere, 44 piscine exterioare, perfecte pentru zilele şi serile toride de vară, facilităţi pentru sport şi recreere în aer liber precum terenuri de fotbal şi de tenis, aparate de fitness şi alei special amenajate pentru jogging şi cycling.Tot in Cosmopolis s-a deschis pentru prima oară în România, un strip mall - Cosmopolis Plaza ce include un supermarket, ATM-uri, farmacie, cafenele şi restaurante, magazine de delicatese tradiţionale şi internaţionale, brutărie, cramă, cabinet veterinar, saloane de înfrumuseţare, curăţătorie şi croitorie, barber shops, cofetarii dar şi o sală de sport s.m.a.


Cosmopolis dispune şi de 2 grădiniţe private, şcoala primară şi centru de arte pentru copii, şi în curând va beneficia şi de o şcoală publică.


Transportul public spre oraş este asigurat prin intermediul autobuzelor dedicate, care circulă regulat spre staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera şi în weekend către Băneasa Mall, iar paza este asigurată de BGS 24/24h.


Cu acces rapid către centrele de afaceri din nordul capitalei dar şi aproape de Aeroportul Henri Coandă sau ieşirea către A3, Cosmopolis este localizat în partea de NE a Bucureştiului, pe Şoseaua de Centură, la 800m de Autostrada Bucureşti - Ploieşti şi între cele două poduri Pipera - Tunari şi Andronache - Ştefăneştii de Jos.


În momentul de faţă Cosmopolis este considerat cel mai prolific şi apreciat proiect imobiliar românesc, cu peste 4.800 de apartamente şi vile finalizate, locuite integral de peste 14.000 de parsoane care formează una din cele mai mari comunităţi rezidenţiale din România.


Dezvoltarea proiectului este realizată conform unei viziuni pe termen lung atent planificată, fiind prevăzută să continue până cel puţin în 2033


Acasă este acum mai aproape de tine!

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Supermarket
Piscină
Lift
Parc
Supraveghere video
Parcare
Proprietăți în Vile Cosmopolis
Sumar proprietăți (3 proprietăți)
3 camere (2 disponibile)
71 mp - 85 mp /
135.000 € - 155.000 €
135.000 € + TVA
Bucureşti, Nord
3 cam
71 mp
155.000 € + TVA
Bucureşti, Nord
3 cam
85 mp
4 camere (1 disponibilă)
103 mp /
180.000 €
180.000 € + TVA
Bucureşti, Nord
4 cam
103 mp

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

Ansamblul rezidenţial Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea în Bucureşti, un ansamblu rezidenţial care să cuprindă toate caracteristicile unui oraş European vestic.

Astfel, în anul 2007, a început să prindă contur ansamblul rezidenţial de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperişuri albastru-turcoaz, ai cărui peste 14000 de locuitori se bucură de toate avantajele vieţii într-o mare capitală, dar ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după:
Cosmopolis

Finalizat

Cosmopolis

Nord, Sector 1

Rezidențial
Finalizat

CONTACT