Zen Residence în Carrefour, Judeţul Constanţa

Carrefour, Constanta - Vezi Hartă

101.500 € - 147.000 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 23 iulie 2024

Primul nostru proiect rezidenţial din Constanţa, situat în zona Carrefour pe strada Genova nr 6, este totodată un ansamblu rezidenţial ce promite zonă de spaţiu verde, locuri de joacă pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole şi un iaz mare ornamental cu poduleţ. Ansamblul rezidenţial ZEN va deţine parcare subterană modernă, dar şi locuri de parcare externe situate lângă blocuri fiind realizate într-un mod unic şi inovativ. UN NOU STIL PENTRU CASA TA!Graff Pink Estate anunţă că Zen Residence va fi construit în 4 etape. În prima etapă vor fi ridicate două blocuri cu 105 apartamente, dintre care 85 sunt cu două camere şi 20 cu trei camere. Suprafeţele acestor apartamente sunt cuprinse între 63 mp şi 89 mp. Totodată, Graff Pink Estate a stabilit termenul d ... Vezi mai mult
Primul nostru proiect rezidenţial din Constanţa, situat în zona Carrefour pe strada Genova nr 6, este totodată un ansamblu rezidenţial ce promite zonă de spaţiu verde, locuri de joacă pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole şi un iaz mare ornamental cu poduleţ.
Ansamblul rezidenţial ZEN va deţine parcare subterană modernă, dar şi locuri de parcare externe situate lângă blocuri fiind realizate într-un mod unic şi inovativ.

UN NOU STIL PENTRU CASA TA!

Graff Pink Estate anunţă că Zen Residence va fi construit în 4 etape. În prima etapă vor fi ridicate două blocuri cu 105 apartamente, dintre care 85 sunt cu două camere şi 20 cu trei camere. Suprafeţele acestor apartamente sunt cuprinse între 63 mp şi 89 mp. Totodată, Graff Pink Estate a stabilit termenul de finalizare a celor 4 etape în cel mult 48 de luni de la începerea lucrărilor.
 
Zen Residence are o poziţie strategică, bine aleasa, complexul fiind situat la numai 5 minute distanţă de Staţiunea Mamaia, 10 minute de centrul Constanţei, 5 minute de Vivo, 15 minute de aeroportul Mihail Kogălniceanu şi la numai 2 minute de mers pe jos de marile centre comerciale Carrefour, Dedeman, Selgros, Jysk sau Lem’s.
 
Daca vei alege să locuieşti în Zen Residence, alegi de fapt calitate, accesibilitate şi acces facil la străzi, şcoli, spaţii de recreere şi de cumpărături. Nu mai rămâne decât să găseşti în acest complex elitist apartamentul care să devina casă perfectă pentru tine şi familia ta. Astfel, poţi alege dintr-un număr considerabil de apartamente – 275 apartamente cu 2 camere, 70 de apartamente cu 3 camere şi 10 apartamente cu 4 camere.
 
Dacă eşti în căutarea unui apartament care să devină “acasă” pentru tine în următorii ani, Zen Residence vine cu o ofertă variată şi atractivă, într-o zonă extrem de bine poziţionată. Investeşte inteligent în viitorul tău şi al familiei tale şi cumpără un apartament în complexul Zen Residence.
 
Aceasta se va dovedi în câţiva ani o investiţie inteligenta, zona fiind în continua dezvoltare şi proiectare. Totodată, aici te vei bucura de toate facilităţile şi accesibilitatea de care ai nevoie pentru o viaţă confortabilă.
 
Zen Residence poate fi una dintre cele mai bune investiţii pe care le poţi face pe termen scurt, dar şi pe termen lung. Datorită locaţiei, apartamentele din acest complex vor deveni curând investiţii valoroase în piaţă imobiliară. Totodată, aici poţi găsi apartamentul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Parcare
Proprietăți în Zen Residence
Sumar proprietăți (3 proprietăți)
2 camere (2 disponibile)
54.56 mp - 55.13 mp /
101.500 € - 106.000 €
101.500 €
Judeţul constanţa, Carrefour
2 cam
54.56 mp
106.000 €
Judeţul constanţa, Carrefour
2 cam
55.13 mp
3 camere (1 disponibilă)
76.48 mp /
147.000 €
147.000 €
Judeţul constanţa, Carrefour
3 cam
76.48 mp

Progres Construcție

Perioada:
decembrie 2022
Finalizat

Dezvoltator

Graff Pink Estate introduce un nou standard de calitate în ceea ce priveşte ansamblurile rezidenţiale de apartamente.

Garanţiile oferite de Graff Pink Estate şi de asociaţii săi sunt legate de siguranţa investiţiei, de calitatea şi durabilitatea construcţiilor pe care le realizează în complexul Zen Residence.