Balanta Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 26 Ianuarie 2024

Alege să locuieşti într-un ansamblu definit prin eleganţă, calitate şi rafinament. Acest proiect a fost gândit în cele mai mici detalii pentru ca să fie unic pe piaţa imobiliară din Sibiu, rezultatul fiind o locuinţă modernă, luminoasă, elegantă şi nu în ultimul rând, funcţională, cu acel aer de "acasă".... vezi mai mult

Alege să locuieşti într-un ansamblu definit prin eleganţă, calitate şi rafinament. Acest proiect a fost gândit în cele mai mici detalii pentru ca să fie unic pe piaţa imobiliară din Sibiu, rezultatul fiind o locuinţă modernă, luminoasă, elegantă şi nu în ultimul rând, funcţională, cu acel aer de "acasă".

Prezentare

Blocurile sunt înalte de 16 metri, iar distanţa dintre ele este de 26 de metri. Se diferenţiază de restul construcţiilor din oraş, în primul rând prin mărimea apartamentelor dar şi prin dotările premium.

Balanţa Residence, locul unde visele tale devin realitate. Avem pentru dumneavoastră spaţiul perfect care poate deveni acasă. Apartamentele se află la 2 paşi de centrul oraşului Sibiu, în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun, a scoliilor, a noului Mall Promenada, a farmaciilor dar şi a altor puncte de interes.

Balanţa Rezidenţial este cea mai bună alegere, pentru că este cel mai „aerisit” Ansamblu Rezidenţial din Sibiu. Blocurile sunt înalte de 16 metri, iar distanţa dintre ele este de 26 de metri.

Se diferenţiază de restul construcţiilor din oraş, în primul rând prin mărimea apartamentelor.

Majoritatea apartamentelor cu 2 camere sunt de peste 70 mp utili, iar majoritatea celor cu 3 camere sunt peste 90 mp utili. Dotările sunt premium!

Fiecare imobil are parcare la subsol cu acces la lift direct din parcare şi poate beneficia opţional de unul sau mai multe locuri de parcare. Terasele şi balcoanele sunt spaţioase cu suprafeţe cuprinse între 10 mp şi 54 mp.

Ferestrele sunt cu geam termoizolant tripan (format din 3 foi de sticlă) şi 6 camere, lat de 82,5 mm. Izolaţia termică exterioară este de 10 cm, cu pereţi exteriori de 30cm, ce depăşesc cerinţele normelor în vigoare.

Pe interior a fost gândită o izolaţie fonică între apartamente realizată prin pereţi cu o grosime de 25 de cm din cărămidă. Apartamentele vor fi dotate cu centrală termică, încălzire în pardoseală, videointerfon, cablu TV, telefon şi conexiune de fibră optică pentru internet. Fiecare apartament va avea un contor individual care va măsura consumul respectivului apartament/

Fiecare detaliu este tratat cu seriozitate Povestea casei pe care ţi-o doreşti continuă cu felul în care acesta va arăta.

Balanţa Rezidenţial garantează calitatea materialelor folosite la ridicarea blocurilor. Fundaţia este din beton armat, tip radier care conferă stabilitate sporită construcţiei pe termen lung.

De asemenea, structura în cadre cu stâlpi, zidării şi planşee de beton armat va fi realizată conform normelor şi standardelor europene.

Acoperişul va fi tip terasă, cu membrane termosudabile bituminoase polimer/elastomer în dublu strat. Fiecare apartament va fi conectat la un sistem electric trifazat separat cu protecţie automată împotriva scurtcircuitelor conform graficului de cabluri.

Sistemul de iluminat cu led pentru zonele comune, iluminatul ambiental şi exterior va fi amplasat conform proiectului şi specificaţiilor tehnice.

Faţada va fi din cărămidă, iar finisajele vor fi realizate din tencuială decorativă de exterior. Pardoseală pe casă scării, spaţiile comune şi palierele de la etajele cu locuinţe vor fi placate cu plăci ceramice antiderapante, pentru trafic intens.

Uşa de la intrarea în clădire va fi realizată din aluminiu, cu cartelă de control individuală, iar uşa de la intrarea în apartament va fi metalică, masivă, cu feronerie şi broască de siguranţă. În fiecare scară de bloc va există un ascensoar de 6 persoane.

Garajele subterane vor avea pardoseală din beton elicopterizat finisat cu quartz, iar sccesul direct din garaj la etajul cu locuinţe se va face cu ajutorul ascensorului. Accesul maşinilor în garaj se va face printr-o uşă motorizată automată, cu telecomandă.

Acum este momentul casei tale! Proiectul Balanţa Rezidenţial a fost gândit pentru a aduce noutate şi calitate la preţuri accesibile pe piaţa imobiliară din Sibiu.

Apartamentele construite în cadrul acestui ansamblu respectă şi chiar, în unele cazuri, depăşesc normele aflate în vigoare în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul.

Zona este una liniştită, deşi se află foarte aproape de punctele cheie ale oraşului. Blanta Residence a pus cheile pe masă, tu doar ridică-le!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Interfon

Supermarket

Lift

Parcare subterană / supraterană

Locație

Pictor Nicolae Brana , Selimbar

Finalizat

Dezvoltator

BALANTA RESIDENCE

Alte telefoane