Cartierul Latin Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 Ianuarie 2023

Cartierul Latin Residence a luat fiinţă în anul 2007 şi după cum s-a preconizat acest proiect a devenit unul de succes şi vom continua în aceeaşi notă de responsabilitate în construcţiile civile. Situat pe Bulevardul Prelungirea Ghencea 45, la limita sectorului 5, el aparţine administrativ teritorial de Oraşul Bragadiru / Jud. Ilfov.... vezi mai mult

Cartierul Latin Residence a luat fiinţă în anul 2007 şi după cum s-a preconizat acest proiect a devenit unul de succes şi vom continua în aceeaşi notă de responsabilitate în construcţiile civile. Situat pe Bulevardul Prelungirea Ghencea 45, la limita sectorului 5, el aparţine administrativ teritorial de Oraşul Bragadiru / Jud. Ilfov.

Despre ansamblu

Încă de la început am dorit să dezvoltăm un proiect viabil şi de viitor, obiectiv major care s-a realizat de-a lungul timpului, plecând de la un bloc iniţial şi ajungând la 23 imobile ce actual găzduiesc peste 7.000 de locatari.

În completarea cartierului nostru rezidenţial, am considerat că trebuie să dezvoltăm şi o alternativă locativă prin construcţia a 72 VILE INDIVIDUALE în 36 DUPLEXURI, asta pentru crearea unui cadru intim în care sintagma acasă ….. să fie chiar o casă.

În prima fază am construit 09 duplexuri (18 vile) din care jumătate vor fi gata în august 2021 şi restul în decembrie 2021. O casă care face parte integrantă din Cartierul Latin, bucurându-se de toate facilităţile acestuia, de la lina STB (122 & 222) până la toate magazinele noastre din spaţiile comerciale şi terminând cu cele 3 supermarketuri din complexul nostru.

Complexul celor 72 vile au deschidere atât la Strada Verii (Cartierul Latin), cât şi la la Strada Toamnei.

VILĂ este compusă din P + 1E + POD

- Suprafaţă totală teren = 271 mp
- Suprafaţă teren liber = 115 mp (verde)
- Deschidere la drum = 13,55 ml
- Amprentă la sol = 143 mp utili
- Suprafaţă etaj = 145 mp utili ( 191 mp construiţi)
- Suprafaţă desfăşurată fără terase = 288 mp
- Suprafaţă desfăşurată cu terase = 362 mp
- Înălţime streaşină = 06,00 m
- Înălţime coamă = 08,90 ml

Vilele au fundaţii de 2,5 m, fundaţii de beton (B350) armat, vor fi construite numai cu cărămidă porotherm, pe exterior de 30cm pe interior de 15cm. Se predau tencuite cu vopsea decorativă şi vinarom pe interior, circuitele electrice cu fir cupru şi împământare, geamuri tripan cu 7 camere, băile utilate cu obiecte sanitare, gresie şi faianţă (băi, bucătărie şi terase), parchet, pod izolat, acoperiş Lindab, etc.

Vor fi predate cu toate utilităţile ( apă,canal, gaz şi curent), care vor fi contorizate individuală.

Locație

Zona Central, Bragadiru

Finalizat

Dezvoltator