• An predare
  Martie 2022
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  37 mp - 137 mp
 • Preţuri
  41.900 € - 158.900 €
+27
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 08 Februarie 2021

New Colentina Residence este un nou proiect rezidenţial, situat într-un zonă liniştită a Bucureştiului, între Parcul Plumbuita şi râul Colentina, cu acces la două mari artere de circulaţie, şoseaua Colentina şi şoseaua Fundeni.

Lucrările de construcţie au început la finalul anului 2020 şi au termen de finalizare luna martie 2022.

... vezi mai mult

New Colentina Residence este un nou proiect rezidenţial, situat într-un zonă liniştită a Bucureştiului, între Parcul Plumbuita şi râul Colentina, cu acces la două mari artere de circulaţie, şoseaua Colentina şi şoseaua Fundeni.

Lucrările de construcţie au început la finalul anului 2020 şi au termen de finalizare luna martie 2022.

APARTAMENTE NOI ÎN INIMA UNUI VECHI CARTIER

În New Colentina Residence veţi găsi apartamente cu o bună împărţire, bine echilibrate şi luminoase, de la studio-uri pe două niveluri aflate la parter, până la apartamente cu trei camere plus terase spectaculoase, la ultimele etaje.

Imobilul va avea un regim final de înălţime S+DS+P+7-8R şi va oferi o gamă largă de apartamente ce va cuprinde de la studio-uri până la apartamente cu trei dormitoare. În plus, vă oferim duplex-uri cu terase spaţioase. Fiecare apartament va avea fie balcon, fie terasă. La subsol şi în curte se găsesc locurile de parcare şi boxe, iar accesul la etaj se va face cu 2 lifturi.

Structura de rezistenţă este din beton armat, formată dintr-un un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat. Pereţii exteriori  sunt realizaţi din cărămidă Porotherm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă şi tencuială decorativă cu proprietăţi hidrofuge. 

Pentru izolare fonică, pereţii de separare între apartamente cât şi cei de compartimentare din apartamente sunt realizaţi din cărămidă.

Finisaje şi dotări

Proiectul va avea o suprafaţă construită desfăşurată de cca. 6.700 mp.

Nivelul de înălţime este S+P+6E+7-8 R.

Imobilul va avea structura de rezistenţă (radier general, stâlpi, diafragme, planşee dală groasă) din beton armat, închiderile exterioare din cărămidă eficientă de 25 cm, compartimentările interioare din cărămidă eficientă 15/20/25 cm.

Blocul va fi deservit de 2 lifturi electrice.

Holurile şi spaţiile comune vor fi placate cu piatră naturală.

Blocul va fi izolat cu termosistem, şapă aplicată la pardoselile interioare, tencuielile interioare mecanizate.

Parcările vor fi disponibile atât în interior, cât şi în curtea imobilului. Preţurile parcărilor începe de 6.500 euro + TVA

Accesul în imobil va fi securizat.

Procedura de achiziţie se desfăşoară astfel:

·        Verificare disponibilitate apartament solicitat.
·        Rezervare cu plată avans 500 euro, la semnare – perioada de valabilitate este de 1 săptămână de la semnarea acesteia.
·        Semnare antecontract de vânzare-cumpărare în faţa notarului, urmată de plată avans (din care se scade valoarea taxei de rezervare).

Pentru mai multe detalii ne putem întâlni, la noi, la birouri în Cotroceni, blv. Eroii Sanitari 1-3, sector 5, parter, CCO Building şi în curând la locaţie unde vom deschide biroul de vânzări.

Galerie ansamblu

+ 25 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 37 mp - 57 mp 41.900 - 71.900
2 44 mp - 57 mp 61.900 - 123.900
3 75 mp - 137 mp 105.900 - 158.900

Alte detalii preț

Avansul minim acceptat este de 15%.

În cazul unor avansuri mai mari de 15% plătite la data semnării antecontractului, se oferă reduceri substanţiale în perioada de lansare.

 

 

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

New Development Residences este un dezvoltator imobiliar dinamic în portofoliul căruia se regăsesc diverse proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, finalizate, în curs de edificare sau în stadiul de proiect. De la clădiri cu 11 etaje până la cartiere rezidenţiale cu vile cu un singur etaj, vă oferim o gamă largă de locuinţe moderne şi atractive cu preţuri competitive.

Compania tocmai a finalizat, în termenul stabilit la contractarea cu beneficiarii cumpărători, un imobil de locuinţe situate în sectorul 1 cu nivel de înălţime 2S+P+11e - Casa Presei Residence cu o suprafaţă construită desfăşurată de 12.000 mp, şi sunt în stadiu de execuţie cu un proiect de 12 vile în Mogoşoaia - New Mogoşoaia Residence.

Indiferent de sfera de aplicare, rămânem mereu implicaţi în toate aspectele procesului de dezvoltare de la concepţie până la implementare.

Aruncaţi o privire la unele dintre proiectele noastre recente şi luaţi legătura cu noi pentru mai multe informaţii.

Istoric

Mogosoaia, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Bucuresti, Zona P-ta Presei Libere

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office