LUXURIA RESIDENCE

LUXURIA RESIDENCE

1 Proiect
54 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Luxuria Residence
Finalizat

Luxuria Residence

Bucuresti, Zona Domenii

Situat între Bulevardul Expoziţiei şi Strada Aviator Popişteanu, noul pol de dezvoltare al oraşului, Luxuria Residence asigură conectivitatea cu punctele de interes ale c... mai multe detalii

113.300 - 706.220 €
54 Proprietăți
1 - 4 Camere
37 mp - 166 mp
Vezi  54 de  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

LUXURIA RESIDENCE

Soseaua Bucuresti-Ploiesti 172-176, București 013686, Sector 1

BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L.

CUI RO37471856

Reg. Comert J40/6057/2017

Luxuria Residence este dezvoltată de Impact Developer & Contractor SA, prin subsidiară să BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L.

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti.

Misiunea noastră este de a construi proiecte sustenabile şi mai presus de toate, de a dezvoltă comunităţi durabile, în marile oraşe ale ţării. Am început în Bucureşti unde am dezvoltat proiectele noastre de referinţă Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidenţial din Bucureşti cu certificare BREEAM Excellent. Continuăm în Constanţa cu proiectul Boreal Plus, iar de anul acesta suntem prezenţi în Iaşi cu Greenfield Copou.

Motivaţi de cea mai mare provocare din secolul XXI, schimbarea climatică şi susţinuţi prin parteneriate strategice cu lideri mondiali în proiecte de energie ecologică, construim eficient din punct de vedere energetic, gestionăm în mod responsabil efectele activităţii noastre asupra mediului înconjurător şi asupra oamenilor.