HBI SVILUPPO IMMOBILIARE

HBI SVILUPPO IMMOBILIARE

0751 950 xxx vezi tot numărul
1 Proiect
23 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

UNO Brasov
Decembrie 2022

UNO Brasov

Brasov, Str. Piatra Arsa, nr 1 , zona Bartolomeu

UNO Braşov - născut din dorinţa de a oferi un mod frumos de a trăi, imbină armonios arhitectura locală, de munte, cu stilul italian, mereu plin de inspiraţie şi eleganţă.... mai multe detalii

92.279 - 145.384 €
23 Proprietăți
2 - 3 Camere
56.3 mp - 88.1 mp
Vezi  23 de  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

HBI SVILUPPO IMMOBILIARE

HBI SVILUPPO IMMOBILIARE SRL

CUI RO39375278

Reg. Comert J40/7057/2018

HBI Real Estate Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în Bucureşti, România. Înfiinţată în 2018, compania noastră este specializată în construirea şi dezvoltarea de proprietăţi rezidenţiale. HBI Sviluppo Immobiliare are la bază experienţa occidentală, fiind deţinută în totalitate de 2 firme din Italia cu obiect de activitate contrucţii şi administrarea imobilelor rezidenţiale şi industriale.

Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri o comunitate în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Suntem de părere că, ascultând şi respectând nevoile celor care se află în căutarea unei locuinţe noi, vom reuşi să transformăm în cămine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism şi responsabilitate sub emblema HBI Sviluppo Immobiliare.

Lifestyle design înseamnă pentru noi modul în care alegi să-ţi trăieşti viaţa. Tot ce faci şi tot ceea ce te înconjoară îţi defineşte stilul de viaţă. Astfel, design-ul său, într-un sens mai larg, frumosul îmbinat cu utilul se pot manifesta în orice moment al vieţii.