1 Proiect
0 Apartamente
8 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

BONTON Luxury Villas
Octombrie 2022

BONTON Luxury Villas

Bucuresti, Zona Pipera

Alege să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă formată din oameni de succes (manageri, antreprenori, medici, avocati, corporatisti etc), inclusiv expaţi şi să te buc... mai multe detalii

379.000 - 449.000 €
8 Proprietăți
7 Camere
293 mp - 327 mp
Vezi  8  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

BONTON LUXURY VILLAS

CITY GARDEN RESIDENCE S.R.L.

CUI RO33662870

Reg. Comert J23/2894/2014

Dezvoltatorul City Garden este un grup de companii cu capital din Asia, cu o vastă experienţă în dezvoltări şi investiţii în domeniul imobiliar, ce are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa din România, iar in ultimii 6 ani au finalizat cu succes o multitudine de proiecte în zonele centrale din Bucureşti şi în zona Pipera –Voluntari.

City Garden Pipera – proiect de 24 de locuinte insiruite (etapa I), parter cu un etaj si pod, in Pipera, oraş Voluntari, pe strada Vasile Alecsandri. Case cu suprafete utile de 112 mp si suprafete construite de 140 mp, living cu dining, bucătărie şi grup sanitar la parter, 3 dormitoare cu 2 băi la etaj, loc de parcare în faţa casei şi grădini cu suprafeţe între 50 şi 135 mp.

21 Downtown – Imobil cu 46 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere situat în zona centrală a oraşului Bucureşti, în imediata apropiere a Tribunalului Bucureşti, pe bulevardul Mircea Vodă nr. 21D. Blocul are o arhitectură modernă, inserată în ţesutul istoric din zonă, spaţii comerciale la parter şi spaţii de birouri la mezanin, locuri de parcare în cele 2 niveluri de subsol, şi dispune de finisaje de cea mai bună calitate (tâmplărie de aluminiu, încălzire în pardoseală.parchet triplustratificat, placări ceramice de calitate, balustrade de sticlă)

Proiectul Apolodor – imobil rezidenţial de lux situat în centrul Bucureştiului, lângă Palatul Parlamentului, pe strada Apolodor 12-14. Imobilul cu 5 etaje are o arhitectură contemporană, cu finisaje de cea mai bună calitate, cu faţadă ventilată (parţial) placată cu panouri HPL, tâmplărie de aluminiu Schuco, balustrade de sticlă, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat, sistem modern de pardoseală flotantă pe terase, locuri de parcare la subsol. Apartamentele sunt spaţioase şi luminoase, cu o compartimentare de 2,3 şi 4 camere, cu grădini la parter şi terase generoase la etajul 5 (penthouse).