Art Property Development

Art Property Development

0755 100 xxx vezi tot numărul
1 Proiect
4 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Art City
Septembrie 2022

Art City

Bucuresti, Zona Nord

Art City este un proiect rezidenţial contemporan, ce cuprinde 141 de apartamente finisate premium, amplasat într-un cartier rezidenţial nou pe Blvd. Petroliştilor nr. 8 l... mai multe detalii

124.000 - 158.000 €
4 Proprietăți
2 Camere
54.57 mp - 65.33 mp
Vezi  4  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Art Property Development

SVN ROMANIA REAL ESTATE ADVISORS S.R.L.

CUI RO39767700

Reg. Comert J40/11902/2018

Bog’Art este o companie de construcţii şi dezvoltare imobiliară cu sediul în Bucureşti, fiind unul din cei mai mari antreprenori generali din România.

Dintr-o afacere de familie înfiinţată în anul 1991, compania noastră a devenit, de-a lungul timpului, un lider de piaţă capabil să finalizeze proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând construcţii civile şi dezvoltări imobiliare.

Bog’Art se mândreşte cu managementul său performant şi cu personalul înalt calificat, alături de care implementăm permanent tehnologii noi şi promovăm o puternică cultură organizatională.

Compania noastră înseamnă performanţă în finalizarea la timp şi în mod profesionist a proiectelor, cu ajutorul unei game complete de servicii în domeniul construcţiilor şi dezvoltării imobiliare.

Mai mult decât atât, proiectele noastre au un statut privilegiat, devenind repere în cadrul arhitecturii oraşului. Execuţia de calitate şi la timp a acestora, împreună cu performanţele noastre în managementul proiectelor, au propulsat şi susţinut dezvoltarea companiei, Bog’Art devenind în prezent cea mai mare societate de construcţii civile din România.