1 Proiect
7 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

HILS Splaiul Unirii
Martie 2023

HILS Splaiul Unirii

Bucuresti, Cheiul Dambovitei nr. 22 , zona Est

Începe un nou capitol din viaţa ta alături de HILS Splaiul Unirii, locul unde spaţiile generoase, apartamentele cu grădini şi priveliştile liniştitoare îndeamnă la o viaţ... mai multe detalii

61.000 - 93.500 €
7 Proprietăți
1 - 3 Camere
47.08 mp - 78.09 mp
Vezi  7  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

HILS

BROOK BUILDING DEVELOPMENT S.R,L

CUI RO34131388

Reg. Comert J40/3832/2018

Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin acţionarul Jacob Gardens şi prin echipa de management, a devenit un reper al profesionalismului cu peste 17 ani de experienţă pe piaţa imobiliară din România, creând un nou standard de confort şi eleganţă.

Acţiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin demararea proiectelor HILS Pallady Apartments, HILS Brauner Apartments şi în prezent, continuă expansiunea prin HILS Splaiul Unirii Apartments.

Design şi construcţii moderne, apartamente foarte bine compartimentate, preţuri accesibile şi amplasare avantajoasă faţă de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor peste 6.500 de unitaţi construite în Bucureşti.

Printre cele mai de succes proiecte se numară ansamblurile de apartamente Palladium Residence, proiect care în 2017 a luat locul 1 în Topul celor mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, realizat de revista Capital, Palladium Residence 2, precum şi proiectul Trend Residence – un ansamblu de case şi apartamente.