3 Proiecte
8 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (3)

Tomis Villa Promenada
Finalizat

Tomis Villa Promenada

Mamaia, Zona Nord

Amplasat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediata vecin... mai multe detalii

76.400 €
1 Proprietate
2 Camere
54 mp
Vezi  o  Proprietate
Ascunde
Tomis Villa Center
Finalizat

Tomis Villa Center

Constanta, Zona Tomis II

Tomis Villa Center este amplasat în zona centrală a Constanţei, la 200 de metri de plajă. Ansamblul rezidenţial vă propune un stil de viaţă exclusivist prin care veţi des... mai multe detalii

110.000 - 245.000 €
4 Proprietăți
1 - 3 Camere
32.18 mp - 91.04 mp
Vezi  4  Proprietăți
Ascunde
Tomis Villa Grand Resort
Octombrie 2023

Tomis Villa Grand Resort

Mamaia, Aleea Promenada , zona Nord

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!Un complex rezidenţial ultra modern este promisiunea noastră pentru vacanţele tale de vară în care confortul ... mai multe detalii

76.700 - 114.400 €
3 Proprietăți
1 - 2 Camere
45.53 mp - 72.43 mp
Vezi  3  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Tomis Villa

MAGENTA CONSTRUCT SRL

CUI RO25364376

Reg. Comert J13/8412009

Tomis Villa reprezintă un brand rezidenţial care promovează calitatea şi profesionalismul în construcţii. Marca Tomis Villa reuneşte sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanţa şi Mamaia Nord.

Mai mult decât ansambluri rezidenţiale, Tomis Villa creează comunităţi în care accentul se pune pe nevoile de siguranţă şi confort ale locuitorilor.

Povestea noastră începe odată cu construcţia primului imobil din complexul Tomis Villa  Constanţa, unul dintre cele mai cunoscute cartiere nou dezvoltate ale oraşului. Descrisă că fiind o comunitate aparte, care se remarcă prin arhitectură diferită a blocurilor, complexul Tomis Villa Constanţa înglobează 22 de imobile .

Evoluţia noastră continuă cu alte două proiecte rezidenţiale ambiţioase!

Primul dintre ele este Tomis Villa Center I şi Tomis Villa Center ÎI, proiectul rezidenţial dedicat persoanelor care îşi doresc să locuiască în centrul Constanţei, dar în acelaşi timp aproape de mare. Amplasat în zona centrală a oraşului şi la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Centre încurajează un stil de viaţă exclusivist, dedicat confortului şi stării de bine. Ansamblul păstrează rigoarea şi standardele înalte de calitate în construcţii pe care le practicăm, urmând să se transforme într-o oază de confort şi armonie pentru viitorii proprietari.

Tomis Villa Promenadă din Mamaia Nord un alt proiect recent proiect al companiei. Proiectul se adresează persoanelor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediată vecinătate a mării. Complexul este format din 4 imobile şi însumează un total de 215 de studiouri, apartamente şi duplexuri cu vedere laterală sau frontală la mare.