APOLLONS - agenţie imobiliară din Bacau PRO

Despre noi

Apollons, cu o experienta de aproape 20 ani in imobiliare, este unul dintre cele mai recunoscute branduri locale la nivel national care are in portofoliul sau in jur de 5.000 de proprietati actualizate zilnic, oferte care sunt vizualizate lunar de peste 10.000 de potentiali Cumparatori.

Indiferent de nevoile tale imobiliare, prin modul inovator de expunere a ofertelor, cu fotografii si detalii, te ajutam sa-ti gasesti exact ceea ce cauti. Mai mult, un Consilier Apollons iti va oferi consultanta de specialitate si te va insoti la vizionari chiar daca este nevoie sa stea peste program sau pe perioada weekend-ului.

Echipa noastra, structurata pe Departamenmai mult...te si Zone, asigura o mai buna cunoastere a fiecarui cartier al orasului fiind in masura sa-ti ofere informatii si sfaturi utile tinand cont de toate facilitatile zonei (scoli, gradinite, parcuri, mijloace de transport, magazine, supermarket-uri etc.), in acest fel scurtand perioada de cautare.

Serviciul Call Center preia toate ofertele Proprietarilor si completeaza zilnic Baza de Date astfel incat Consilierul tau te poate tine la curent in mod constant prin telefon, SMS sau email atunci cand noi proprietati devin disponibile in zona ta de interes.

Consilierii nostri de la Departamentul Juridic si Creditare-Tranzactii verifica si pregatesc actele necesare pentru intocmirea Contractului de Vanzare-Cumparare in forma autentica la notariat, asigurandu-te de incheierea tranzactiei in deplina siguranta.

Suntem mandri ca putem sa-ti gasim proprietatea dorita la cel mai bun Pret, in cel mai scurt Timp posibil.

Agenţii noştri

Daniel Mihalache Daniel Mihalache

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Simona Morariu Simona Morariu

Consultant Imobiliar

Vezi telefon
Sabrina Dohotar Sabrina Dohotar

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Yasmina David Yasmina David

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Adina Szekely Adina Szekely

Consultant Imobiliar

Vezi telefon
Toni Gheorghes Toni Gheorghes

Agent Imobiliar

Vezi telefon