Agenții imobiliare din Judeţul Bacău

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

172 anunțuri
Re/Max Grow

pro

Bacău

Alege RE/MAX Grow: o echipă de profesioniști cu agenti care ating performante de top, servicii premium, tehnologie de ultima generatie si expunere de primă linie.

Consultanta imobiliară si evaluarea proprietății sunt servicii oferite gratuit de Biroul RE/MAX Grow.

Cu peste 14 ani de experienta pe piata imobiliara din Bacau suntem specializati pe tranzactionarea proprietatilor de toate tipurile, incepand de la proprietati de lux pana la ansambluri rezidentiale/comerciale si terenuri.

Vezi telefon

Detalii agenție

165 anunțuri
Prohouse

pro

Bacău

Agentia PROHOUSE isi bazeaza politica de functionare pe dezvoltarea continua si eficienta a serviciilor intru satisfactia deplina a clientilor.Oferim servicii si consiliere specializate astfel incat sa fim prezenti pentru fiecare sector imobiliar in parte. Punem accent pe importanta tehnicilor publicitare si de marketing si investim activ in echipa noastra. Consilierii nostri imobiliari intermediaza cu profesionalism orice tip de tranzactie imobiliara: vanzari-cumparari de apartamente, case, terenuri, inchirieri de spatii comerciale si birouri, evaluari, oferind asistenta de la vizionare pana la definitivarea tranzactiilor. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.Oferim solutii diferentiate in functie de cerinte, disponibilitate financiara si avem in vedere satisfactia pe termen lung a clientilor. Seviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si dezvoltatorilor imobiliari. Experienta cumulata de-a lungul anilor si portofoliul de clienti multumiti ne recomanda ca o alegere sigura, iar noi ne concentram intreaga activitate pentru a ne mentine pe acesta pozitie.

Vezi telefon

Detalii agenție

109 anunțuri
BLITZ Bacau

pro

#1 str. Nicolae Balcescu, nr. 1| #2 str. Republicii Nr. 29, parter

BLITZ ® - agenție imobiliară și franciză, prezentă la nivel național, în peste 20 de orașe, cu o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.

Portofoliul nostru include proprietăți de vânzare și închiriere de apartamente, case, terenuri, spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Oferim confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă a procesului de tranzacționare: de la evaluarea și promovarea proprietății, la organizarea de vizionări nelimitate, consultanță financiar-bancară, asistență juridică în pregătirea actelor, negociere și ofertare.

Suntem o companie antreprenorială românească, onorată pentru al treilea an consecutiv cu titlul de ”Agenția imobiliară a anului în România” și a obținut și premiul “Cea mai bună agenție locală în Cluj Napoca în 2022”, precum și premiul special pentru ”Inovație și Digitalizare în 2022”.

Vezi telefon

Detalii agenție

98 anunțuri
Group Imob

pro

Bacău

Serviciile pe care Group Imob le pune la dispozitia clientilor, colaboratorilor si partenerilor nostri ca si agentie imobiliara cu experienta pe piata bacauana sunt: intermedieri tranzactii imobiliare, analize de piata, evaluari si administrare imobiliara, consultanta pentru plasamente, asistenta juridica elementara incluzand suport in realizarea de documentatii pentru accesarea de credite; publicitate si promovare imobiliara; servicii conexe domeniului imobiliar prin partenerii nostri.

Vezi telefon

Detalii agenție

77 anunțuri
Ava Imob

pro

Bacău

Compania AvA Imob a fost infiintata in 2006 si s-a dezvoltat constant castigandu-si reputatia unei companii de top în domeniul imobiliar din Bacau.
De atunci, de la primii pasi si pana astazi, am cautat în permanenta sa crestem, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim, sa patrundem pe noi si noi segmente de piata.
La sediul nostru din strada Pasajul Revolutiei nr 3, Bacau va asteapta, gata oricand sa va raspunda la intrebari, consilieri imobiliari bine pregatiti si informati, specialisti instruiti in domenii diverse, mereu la dispozitia Dumneavoastra.
La momentul actual, echipa noastra de agenti beneficiaza de cele mai noi tehnologii, de posibilitatea de promovare pe cele mai importante si mai de succes site-uri de specialitate, in asa fel tranzactiile clientilor sa se desfasoare intr-un mod cat mai rapid, mai productiv, mai profitabil. Ne putem caracteriza prin: profesionalism, seriozitate, promptitudine. Toti clientii nostri au certitudinea ca tranzactiile la care iau parte se deruleaza in deplina siguranta, pentru ca Agentia AvA Imob inseamna un partener de incredere.

Vezi telefon

Detalii agenție

59 anunțuri

Strada Energiei 25, Bacău 600272

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

46 anunțuri

Hemeiuş

Vezi telefon

Detalii agenție

39 anunțuri

Bacău

RE/MAX - Lideri mondiali in imobiliare!

Vezi telefon

Detalii agenție

38 anunțuri

Bacău

CPI este o asociatie cu caracter profesional, membrii sai fiind persoane individuale si persoane juridice care-și exercita profesia într-un mod profesionist avand la baza codurile de practica si etica ce respecta standardele europene. Prin instrumente de comunicare și integrare, CPI creează condiții de colaborare si încredere între profesioniști.

Inca din 2009 CPI este membru cu drepturi depline in organizatia C.E.P.I. - Conseil Europeen des Professions Immobilieres - organizatie europeana cu sediul la Bruxelles, care, din anul 1990, contribuie la dezvoltarea activităților profesioniștilor având în vedere interesele consumatorului si supraveghează etica profesională a agenților imobiliari.

Pentru realizarea obiectivelor propuse prin Statut, Uniunea actioneaza in urmatoarele directii:

- Crearea unui mediu de afaceri in domeniul tranzactiilor imobiliare sigur si profesionist.

- Protectia si informarea consumatorilor de servicii imobiliare pentru evitarea prejudiciilor rezultate din practici incorecte si fraude in tranzactiile imobiliare.

- Asigurarea unui sistem de evidenta si informare sigur, modern si eficient pentru verificarea bonitatii firmelor ce activeaza in domeniul imobiliar.

Vezi telefon

Detalii agenție

38 anunțuri

Bacău

Suntem pe piata imobiliara din 2.004, cu o echipa ce imbina tineretea cu experienta.

Vezi telefon

Detalii agenție

38 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

26 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

23 anunțuri
Casa Yna

pro

Bacău

În domeniul investiţiilor imobiliare este primordial să ai alături partenerul ideal, de aceea, noi credem în relații de lungă durată și ne bazăm pe cei alături de care ne desfășurăm activitatea.

Satisfacţia clientului e cel mai important bun pe care agentia imobiliara Casa Yna il promoveaza si de aceea ne pasă de clienții noștri, motiv pentru care abordăm domeniul imobiliar într-un mod diferit. Oferim consiliere atât în vânzarea cât și în cumpărarea sau inchirierea unui bun imobiliar, servicii de administrare a proprietatilor si promovam la cele mai profesionale standarde oferta dumneavoastra. Totodata, agentia asigura o colaborare apropiata cu birouri de cadastru, notariate și toate celelalte instituții necesare unei tranzactii reusite.

Astăzi, politica noastra este de a trata angajații cu aceeași grijă, considerație și respect, pe care aceștia, la rândul lor, să le ofere fiecărui client.

Reusim prin respect, incredere si loialitate fata de client.

Vezi telefon

Detalii agenție

19 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

19 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

17 anunțuri

Moineşti

Vezi telefon

Detalii agenție

14 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

9 anunțuri
For You

pro

Bacău

Buna ziua!

Suntem FOR YOU Imobiliare, o agenție despre oameni și pentru oameni.
Experienta în vânzări, 28 de ani neântrerupți de activitate,... ani în care am acumulat experiență, principii și respect față de clienți, devotament și seriozitate față de colaboratori.

Servicii specifice:

- intermediere (vânzare, cumpărare, închiriere),
- reprezentare, promovare și negociere;

Servicii complementare:

- asistentă juridică si financiar bancară,
- informare și evaluare;

Servicii suplimentare:

- documentații cadastrale,
- planuri de situație cotate,
- trasări și alte lucrări de cadastru și topografie;
.......
- proiectare de arhitectură,
- amenajari interioare și exterioare,
- avize si autorizații construcții.

Dorim să alcătuim o echipă unită, unde să împărtășim aceleași valori profesionale și personale, cu respect față de muncă și față de partenerii noștri, bazați pe devotament și responsabilitate.

Suntem aici....FOR YOU!!!

Vezi telefon

Detalii agenție

8 anunțuri
Emirra

pro

Bacău

Agentia imobiliara EMIRRA va ofera servicii complete de consultanta in domeniul imobiliar, servicii de evaluari proprietati imobiliare si administrari imobile. Membru titular ANEVAR - Asociatia Nationala a Evaluatorilor Imobiliari din Romania.

Vezi telefon

Detalii agenție

6 anunțuri

Oneşti

Vezi telefon

Detalii agenție

5 anunțuri
Topohouse

pro

Bacău

IMPREUNA AJUNGEM ACASA!

Vezi telefon

Detalii agenție

4 anunțuri

-

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție

148 anunțuri

Oneşti

Intotdeauna ne straduim sa fim atenti la nevoile clientilor care ne apeleaza, ne viziteaza ,purtam discutii si le oferim cele mai bune si utile informatii . Ascultam si comunicam deschis pentru a gasi si sa aflam exact ce sa le oferim si ce putem face pentru ei .

Acordam suportul nostru gasind si cele mai bune solutii financiare acolo unde cazul si nevoia o cere pentru anumite diferente care nu acopera pretul unui imobil, pentru a reusi sa achizitioneze acel imobil dorit !


Suntem o echipa cu oameni simpli , pentru oameni, facem tot ce este mai bun si firesc pentru a gasi impreuna cu noi casa pe care o doresc .

Va asteptam cu drag la sediul nostru !

Vezi telefon

Detalii agenție

67 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

43 anunțuri

Bacău

Vezi telefon

Detalii agenție

30 anunțuri
Re/Max Next Level

Poduri

Agentia Imobiliara RE/MAX Next Level este prezenta pe piata imobiliara de peste 10 ani. Mereu cu oferte active, actualizate zilnic si cu una dintre cele mai active prezente pe piata imobiliara si in mediul online de specialitate.

Fie ca doresti vanzari/cumparari de imobile, inchirieri imobiliare, exclusivitati si reprezentare imobiliara, evaluari de imobile, intermedieri de credite prin parteneriatele cu diverse sisteme bancare, realizare documentatie cadastru, realizare certificat de performanta energetica sau orice alte servicii imobiliare RE/MAX Next level prin expertii sai locali este alaturi de tine!

Vezi telefon

Detalii agenție

24 anunțuri
Ostap Imobiliare

Bacău