SVN Romania | Brasov - agenţie imobiliară din Brasov PRO

SVN Romania | Brasov
Str. Nicolae Titulescu, Nr.2

Orar Luni - Vineri: 10.00-18.00h

Despre noi

SVN este o franciză imobiliară, recunoscută la nivel mondial, care este compusă din mii de consultanți imobiliari, în birouri deținute și operate independent.

Acoperirea geografică și mobilizarea amplificată, față de piața tradițională de proprietari și consumatori, reprezintă singurul mod de a atinge valoarea maximă, pentru clienții noștri.

Biroul SVN Romania|Brașov, reprezintă, pentru clienții noștri, fie că discutăm de: investitori, proprietari, dezvoltatori, locatari sau locatori, un partener de business, care, in bamai mult...za experienței în domeniu, dobândită, de-a lungul celor 18 ani de activitate și a portofoliului vast, de imobile, este reprezentat de o echipă puternică, formată din 20 de profesioniști, specializați pe diverse segmente ale pieței imobiliare.

Cei 18 ani de activitate, în domeniul imobiliar, ne-au adus o pozitie de top, în Brașov, compania noastră urmărind, în permanență, găsirea celor mai bune soluții, pentru partenerii noștri. Ne bazăm, întotdeauna, pe transmiterea informației, într-un mod cât mai complet și gestionăm, cu profesionalism, orice situație.

Servicii destinate nevoilor dvs.

NEW HOMES:
Suntem compania imobiliară cu cele mai multe ansambluri rezidențiale noi, deținute în regim de exclusivitate, din Brașov. În acest sens, deținem o echipă dedicată de specialişti, pentru a superviza serviciile de marketing și vânzări, ale construcţiilor de locuinţe noi, divizia New Homes, din cadrul SVN Romania|Brașov, fiind pregătită să asiste întreaga comunitate de constructori | dezvoltatori | investitori locali și nu numai, începând cu studiile de fezabilitate, aferente proiectelor noi, ce urmează a fi dezvoltate și finalizând cu procesul de after sales.
Depunem acel efort suplimentar, reușind, astfel, să depăşim nivelul serviciilor obişnuite, de marketing și vânzări, ale unei agenţii imobiliare.

SECONDARY MARKET:
Portofoliul vast, de imobile aflate pe segmentul old market (imobile construite înaintea anilor 2.000) și, de asemenea, tranzacțiile numeroase, realizate, ne îndreptățesc să afirmăm faptul că activăm pe acest segment, la cel mai înalt nivel, marea majoritate a proprietăților deținute, în portofoliu, fiind concentrate pe zona centrală a orașului.

Cu un sistem imobiliar comercial dezvoltat step by step și o cunoaştere aprofundată a pieței, vă putem oferi soluţii personalizate, potrivite pentru cerinţele d-voastră speciale, pentru fiecare etapă.

COMERCIAL
Clienții din Brașov pot beneficia de aceleași servicii high end, de brokeraj și consultanță imobiliară, pe care SVN le oferă la nivel mondial, în vederea intermedierii imobilelor cu destinație comercială.
Tranzacții precum cele realizate cu Macro Mall sau Magnolia Mall, fac parte din portofoliul echipei noastre.

OFFICE
Fiindcă înţelegem pe deplin climatul de afaceri şi activitatea corporate, noi, cei din SVN Romania|Brașov , oferim servicii integrate, pentru nevoile specifice fiecărui client corporate și nu numai.

RETAIL
SVN Romania|Brașov lucrează, în permanență, la dezvoltarea unor strategii, de care clienții noștri pot beneficia. Astfel, ajutăm proprietarii să-şi maximizeze valoarea bunurilor, înaintea vânzării, prin reabilitarea proprietăţii şi repoziţionarea pe piaţă, precum și prin găsirea de chiriaşi, care vor adăuga plus valoare proprietăţii.

INDUSTRIAL
Avem capacitatea de a potrivi nevoile dvs. logistice, cu proprietatea industrială potrivită. Având acces la înformaţiile de pe piaţa locală şi parteneri, în peste 200 de birouri, din toată lumea, găsim cele mai eficiente soluţii imobiliare industriale.

TERENURI
Experienţa extinsă a SVN Romania|Brașov, vă salvează timpul și banii, prin oferirea serviciilor de care aveţi nevoie. Profesioniştii noștri vă vor ajuta cu studiile de fezabilitate, selectarea locaţiei, analiza acesteia și, de asemenea, cu procesul de achiziţionare.

INVESTMENT
Oferim o arie largă de servicii de consultanţă, în învestiţii, pentru dezvoltatori, fonduri şi învestitori privaţi. Suntem specializaţi în toate tipurile de proprietăţi, înclusiv birouri, multi-family, retail și facilităţi industriale/logistice.

SERVICII DE RELOCARE
SVN Romania|Brașov vă poate oferi servicii şi soluţii rapide și economice, de relocare, de neegalat.

SERVICII DE ACHIZIȚII & MANAGEMENT
Profesioniştii SVN Romania|Brașov îşi îmbunătăţesc, în permanenţă, tehnicile, pentru a pregăti pachetele necesare (contracte de achiziţie, detalii de mutare și solicitări de propuneri) pe pieţele vizate.

BROKERAJ & MANAGEMENTUL TRANZACȚIILOR
Accesul pe care îl avem, la informaţiile de pe piaţă, ne oferă abilităţile necesare, de a negocia preţul de vânzare sau termenii de închiriere, în numele dvs. Tranzacţia dvs. va respecta toate standardele normative, întotdeauna, conform nevoilor dvs.

MANAGEMENT PROIECT
Partenerii SVN Romania|Brașov sunt reprezentanţii proprietarului pe durata întregului proiect sau a tranzacţiei. Având experienţă în coordonarea planurilor de facilităţi, design și construcţie, putem administra, cu măiestrie, fiecare etapă a proiectului.

EVALUARE
Echipa noastră de evaluatori deţine competenţa, înstrumentele şi tehnologia, pentru a crea evaluări de calitate precise şi semnificative. Aria de experienţă a evaluatorilor cuprinde proprietăţi de toate tipurile şi mărimile, înclusiv segmentele de terenuri, proprietăţi rezidenţiale, comerciale, industriale sau proprietăţi cu destinaţii speciale.

Evaluările noastre sunt realizate în conformitate cu Standardele internaţionale de Evaluare și standardele stabilite de către Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi, din România (ANEVAR).

PROPERTY MANAGEMENT
Divizia noastră de administrare a proprietății este dedicată păstrării și creșterii valorii învestiției dumneavoastră, în proprietate, generând, în același timp, cel mai mare venit posibil, pentru dumneavoastră.
În managementul imobiliar și în domeniul imobiliar, SVN|Romania Brașov a reușit să-și construiască o reputație puternică, datorită calității serviciilor oferite, clienților săi. Echipa noastră și instrumentele de marketing, de primă clasă, s-au unit, pentru a vă oferi o expunere suplimentară, pe piață. Începând cu anul 2013, oferim servicii de property management, în judetele Brașov, Prahova și Covasna, clienții noștri fiind: Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Credit Europe Bank, Marfin Bank, Alpha Bank, ENB Property Solutions. Din anul 2014, administrăm, cu succes, Complexul Silver Mountain Resort, compus din 220 apartamente premium, situat în Poiana Brasov.

ASSET MANAGEMENT:
• Asigurarea de chiriași noi de pe piață, operatori de retail dinamic
• Maximizarea veniturilor de închiriere şi a ratelor de ocupare pe spațiu
• Creşterea valorii de capital prin relocări chiriaşi, cedări de spațiu şi re-angrenaj
• Menținerea proprietăților, pregătite într-o stare “ready for sale”, în orice moment

SVN Romania|Brașov este o prezență puternică, pe piața de profil, oferind tendinţe noi și o viziune transformată, prin sisteme de operare complete, organizate, eficiente și profesioniste, la un nivel calitativ de neegalat, în Brașov. Suntem o companie în permanentă dezvoltare, urmărind acoperirea unui număr cât mai mare de servicii, pentru a putea oferi, clienților noștri, cele mai bune și profitabile soluții. Dar, chiar și așa… We sell only to nice people!

Date Contact:

SVN Romania|Brașov
Adresa: B-dul Nicolae Titulescu, 2, Clădirea Carpatex, Jud. Brașov
Tel. fix: +40 368 422 422
Tel. Mobil: +40 730 177 240

Agenţii noştri

Olivia Cretu Olivia Cretu

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Daniel Gorgu Daniel Gorgu

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Alex Avadanei Alex Avadanei

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Nicole Rosnovat Nicole Rosnovat

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Ciprian Coman Ciprian Coman

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Livia Pamfil Livia Pamfil

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Alexandru Avadanei Alexandru Avadanei

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
David Baciu David Baciu

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
SVN Romania Brasov SVN Romania Brasov

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Marina Gavrila Marina Gavrila

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Doinita Moroiu Doinita Moroiu

Office Assistant

Vezi telefon
Laurentiu Proca Laurentiu Proca

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Cristian Cretu Cristian Cretu

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Razvan Calita Razvan Calita

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Mircea Danciu Mircea Danciu

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Raluca Hotea Raluca Hotea

Senior Associated Advisor

Vezi telefon
Anna Asavei Anna Asavei

Office Assistant

Vezi telefon
Daniel Aioanei Daniel Aioanei

Senior Associated Advisor

Vezi telefon