IMOLAND EXPERT CONSULTING - agenţie imobiliară din Bucuresti

IMOLAND EXPERT CONSULTING

Str. Chefalului nr. 12 F, ap. 4

  • Telefon

Despre noi

Imoland Expert Consulting, societate infiintata in anul 2010 de o echipa de tineri bine pregatiti si cu o experienta relevanta in domeniu, va ofera o gama larga de oferte. Societatea asigura intermedierea vanzarii sau inchirierii bunurilor imobile si ofera consultanta in domeniul vanzarii, punand in legatura cererea cu oferta. Prestarea serviciului de intermediere presupune gasirea unei oferte compatibile cu cerintele dumneavoastra.
Facand permanent o analiza a pietei imobiliare pe baza datelor de care dispune, dar si prin studierea materialelor de specialitate publicate (ziare, reviste, brosuri), compania noastra este mereu la curent cu tot ceea ce este nou in domeniu. Agenmai mult...tii nostri discuta cu potentialii cumparatori sau vanzatori si incearca sa analizeze cat mai bine dorintele acestora, pentru a le putea oferi acele oferte care se pliaza cel mai bine pe cererea lor.
Deasemenea, societatea noastra va poate garanta prin personalul de care dispune, ca veti obtine o parere specializata si in domeniul juridic. Indiferent ca lucram pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, serviciile noastre cuprind analiza pietei, evaluarea corecta a proprietatii, coordonare juridica, precum si asistenta in negocieri, astfel garantam ca alegerea facuta va fi cea mai buna.
Ofertele imobiliare existente sunt tratate cu seriozitate si profesionalism, astfel incat nivelul serviciilor din domeniul imobiliar oferit, sa fie la un nivel cat mai inalt.

Agentii nostri

Alexandra Tuinea

Alexandra Tuinea

Broker imobiliar

Vezi telefon
Catalin Istrate

Catalin Istrate

Broker imobiliar

Vezi telefon
Ciprian Lazar

Ciprian Lazar

Broker/Owner

Vezi telefon
Dana Tudorie

Dana Tudorie

Broker Imobiliar

Vezi telefon