RE/MAX Anteea - agenţie imobiliară din Bucuresti

RE/MAX Anteea
Sos. Nordului 96F, ap 1, sector 1

Orar L-V: 9-18, S: 10-14

Despre noi

Istoria noastra a inceput in anul 2004. Ne-am inceput drumul cu servicii de Property Management, Real Estate, iar in anii ce au venit ne-am extins serviciile atat pe piata de Facility Management cat si Project Management.
Anii au trecut si am simtit nevoia sa ne dezvoltam mai mult si asta pentru ca ne pasa si zilnic incercam sa gasim metode spre a ne face clientii sa fie cat mai multumiti. Si asa a inceput povestea RE/MAX Anteea, din momentul in care ne-am alaturat retelei internationale RE/MAX ce face parte din top 10 francizori din lume.
Cu 14 ani experienta in piata imobiliara si property management, 10 ani experienta in piata de facility management, 1500 de imobimai mult...le administrate, 50 de societatati administrate si peste 1000 de tranzactii imobiliare noi suntem RE/MAX Anteea!
“Nici o companie nu exista doar pentru ea insasi. Lucreaza pentru nevoi mai mari, mai intensive, efectueaza servicii mai importante, nu pentru ea insasi, ci pentru ceilalti … si atunci cand da gres nu mai poate fi profitabila si nu va mai exista.” – Calvin Coolidge

Agentii nostri

George Cioae

Sales Associate

Vezi telefon
Cristian Dinca Cristian Dinca

Sales Associate

Vezi telefon
Tolga Kagitci Tolga Kagitci

Sales Associate

Vezi telefon