RE/MAX New Vision - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

RE/MAX New Vision
Vasile Milea 2F

Orar 09:00-17:00

Despre noi

Suntem RE/MAX New Vision, o agentie imobiliara in sectorul 6, Bucuresti. Scopul nostru este sa aducem aceleasi valori si profesionalism ce au facut RE/MAX reteaua imobiliara numarul 1 in lume si in Romania si sa schimbam perceptia despre agentul imobiliar in bine, prin oferirea de servicii placute si profesioniste, cu accent pe nevoile clientului si situatiile diferite in viata fiecaruia. Suntem aici pentru tine pentru orice tranzactie imobiliara, precum si oportunitati investitionale excelente, oferite exclusiv de catre reteaua noastra, profesionisti in care avem incredere si solutii pentru orice situatii. O experienta personalizata este produsul final ce tintim sa il livram. mai mult...r />

Reteaua RE/MAX – De ce sa alegi sa lucrezi cu noi
RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 130.000 de agenţi afiliaţi în 110 de ţări, după 46 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX.

Sistemul RE/MAX este bazat pe atragerea de agenţi valorosi, oferindu-le sprijin constant, brand awareness incredibil, sistem educaţional performant şi alte avantaje ce ii face lideri in domeniul lor. Creşterea şi succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internaţională a explodat în anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa în 1995.

Misiunea RE/MAX România este să ofere unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară, ca aceştia să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între Broker/Owneri şi agenţi, pentru o maximă eficienţă în satifacerea clienţilor - ca fiind motorul succesului în imobiliare.
Viziunea RE/MAX România este să rămână in continuare liderul consultanţei imobiliare, schimbând modul în care se tranzacţionează proprietăţile la noi în ţară, ca parte dintr-un succes global.

Agenţii noştri

Florin Garzon Florin Garzon

Sales Associate

Vezi telefon
Lucian Mirea Lucian Mirea

Sales Associate

Vezi telefon
Andrei Tatarus Andrei Tatarus

Sales Associate

Vezi telefon
Razvan Nastase Razvan Nastase

Sales Associate

Vezi telefon