RE/MAX OPTIMUS - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

La RE/MAX Optimus, știm şi vrem să facem mai mult decât o simplă vânzare. Mixul nostru de specialiști în imobiliare, management de proiect, legal, construcții și marketing este ceea ce ne face cea mai avansată soluție din piață.
Fie că ne propunem să vindem un penthouse, o casă istorică sau o fabrică, ne vom adapta resursele pentru a ajunge la clientul potrivit. Echipa noastră de agenţi lucrează îndeaproape cu specialiști care folosesc cele mai noi tehnologii și soluții constructive, instalații, electrice, automatizări, energii regemai mult...nerabile, sustenabilitate și nu numai.
Scopul fiecărui proiect în care ne implicăm este să îi aducem un plus optim de valoare adăugată, în funcție de condițiile pieței. Primim fiecare client ca pe o oportunitate de a crea împreună o poveste de succes.
Un proiect dus la potențialul lui optim poate deveni unul de referință, demn să fie promovat prin CaseBune.ro. Platforma noastră parteneră, fondată de George Buhnici, este liderul pieței media în domeniul construcțiilor cu peste 2 milioane de accesări lunare.
Integrăm fiecare agent nou care ni se asociază ca partener de vânzări, cu sau fără experienţă, într-un mod activ şi creativ. Toţi agenţii noştri au posibilitatea să înveţe din practică, ieşind pe teren cu colegi agenţi care au experienţă în tranzacţionare. Mai mult de atât, toţi agenţii noştri pot învăţa şi de la echipele de specialişti cu care noi colaborăm. Pot merge în şantiere, în proiectele în derulare, pot petrece timp cu partenerii noştri de la casebune.ro pentru a deprinde abilităţi de comunicare şi prezentare video.
Ce poveste valoroasă putem spune împreună?''

Agenţii noştri

Ioana Popa Ioana Popa

Sales Associate

Vezi telefon
Ovidiu Ciurescu Ovidiu Ciurescu

Sales Associate

Vezi telefon
Mihai Ghior Mihai Ghior

Sales Associate

Vezi telefon
Bogdan Costache Bogdan Costache

Sales Associate

Vezi telefon
Ciprian Tanase Ciprian Tanase

Sales Associate

Vezi telefon
Vasile Ciorita Vasile Ciorita

Sales Associate

Vezi telefon
Cristina Ersen Cristina Ersen

Sales Associate

Vezi telefon
Izabela Tanase

Sales Associate

Vezi telefon