BUCUR IMOBILIARE INVEST SRL - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

BUCUR IMOBILIARE INVEST SRL
Piata Victoriei
  • Telefon

Despre noi

Îți oferim consultanță imobiliară completă pentru orice tranzacție imobiliară: vânzare, cumpărare, închiriere pentru toate tipurile de proprietăți: apartamente, case, terenuri, spații comerciale, spații industriale, clădiri de birouri sau spații pentru birouri.

Cine suntem?
Piața imobiliară este vibrantă și plină de oportunități atât pentru cei care își caută o proprietate, cât și pentru investitori. În domeniul nostru de activitate, Bucur Imobiliare este o companie dinamai mult...mică care reunește activități profesionale complexe și conexe imobiliarelor. De la consultanță imobiliară și property management, până la asigurări, oferim întotdeauna clienților noștri soluții creative și ingenioase, individualizate și adaptate nevoilor personale.

Scopul nostru este de a anticipa și căuta noi piețe, oportunități și soluții pentru clienții noștri. Prin valorile Bucur Imobiliare ne-am luat angajamentul de a avea o conduită etică profesională și responsabilă, aceasta fiind esența succesului imobiliar. Acționăm cu onestitate și respect pentru ceilalți, suntem aici pentru că am aderat la cele mai înalte standarde de etică profesională. Urmărim întotdeauna să construim relații de lungă durată cu clienții noștri și abordăm fiecare solicitare cu atitudine proactivă, oferind soluții practice de fiecare dată.

La Bucur Imobiliare încurajăm o cultură de companie deschisă și de susținere în care fiecare este respectat.

Agentii nostri

Alexandru Albu Alexandru Albu

Broker imobiliar

Vezi telefon
Razvan Nechita Razvan Nechita

Broker imobiliar

Vezi telefon
Alina Filimon Alina Filimon

Broker imobiliar

Vezi telefon
Alexandru Sfetcu Alexandru Sfetcu

Broker imobiliar

Vezi telefon
Iulia Curic Iulia Curic

Broker imobiliar

Vezi telefon
Vitalie Pascari Vitalie Pascari

Broker imobiliar

Vezi telefon
Rolando Fulvio Rolando Fulvio

Broker imobiliar

Vezi telefon