CAUTLOCUINTA.RO - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

CAUTLOCUINTA.RO
Bucuresti

Orar L-S 9-18

Despre noi

Cautlocuinta.ro a introdus în premieră în România cea mai simpla solutie de cautare a unui imobil si cel mai scurt proces de cumparare sau vanzare de pe piata, reprezentand cu succes atat cumparatorul prin cosultanta specializata in vederea achizitionarii unui imobil, dar si vanzatorul prin prezentare detaliata si promovare gratuita a imobilului acestuia. Acest model reprezintă un standard pentru piețele imobiliare dezvoltate din lumea moderna. Astfel, consultanții noștri reusesc sa optimizeze timpul în procesul de căutare, achiziționare sau vanzare a unei proprietăti.

Incercam sa digitalizam acest segmenmai mult...t din piata imobiliara si sa il imbunatatim periodic in functie de necesitatile aparute in aceasta calatorie spre gasirea unei locuinte ideale.

In prezent echipa noastra s-a concentrat pe segmentul de ansambluri rezidențiale noi, odată cu diversificarea ofertei și creșterii competitivitătii.

Serviciul de consultantă imobiliară Cautlocuinta.ro are ca finalitate eficientizarea procesului de cautare si achiziționare a unei locuințe, reducând substanțial costurile de timp și bani și asigurând cumpărătorul că va plăti pentru proprietatea sa prețul minim si va fi asistat pe tot parcusul tranzactiei imobiliare.

Scopul Cautlocuinta.ro este de a informa corect și transparent clienții, astfel încât decizia de cumpărare să fie luată în cunoștință de cauză.

Agenţii noştri

Stefan Bira Stefan Bira

Agent Imobiliar

Vezi telefon