IMOBI.RO - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

IMOBI.RO
Strada Alexandru Vaida Voevod nr.16

Orar L-V: 9-20, S: 9-17

Despre noi

Echipa imobi.ro prestează servicii de cumpărare, vânzare și chirie a spațiilor locative și comerciale în orașul Cluj-Napoca, dar și în alte orașe din apropiere.


Ce facem?

Echipa noastră de experți are 2 direcții de activitate:

Ajutăm proprietarii de imobile să expună profesionist apartamentul lor spre vânzare, să-i stabilească un preț de piață corect și să-l promoveze eficient cu scopul de a identifica în termen restrâns a cumpărătorului potrivit.
Asistăm cumpărătormai mult...ii de imobile în vederea alegerii anume a acelui imobil, care cel mai bine corespunde necesităților lor, în condiții de maximă transparență și siguranță.
Cum facem?

Îți înțelegem necesitățile
Cunoaștem că procurarea unei locuințe este de cele mai dese ori legată de momente semnificative ale vieții : creaea unei familii, nașterea unui copil, mutarea într-un alt oraș, avansarea la serviciu, divorț sau ieșirea la pensie și dorința de a locui mai aproape de copii. Numai înțelegând necesitățile particulare ale fiecărui client, îi putem oferi soluții individuale optime.

Îți prețuim timpul
Ritmul actual de viață este unul alert și noi înțelegem că aveți multe obligații atât profesionale, cât și personale. Anume din acest motiv, ne asumăm organizarea întregului proces de vânzare - cumpărare imobiliară:

✅ Identificăm imobilele care corespund cerințelor tale
✅ Evaluăm personal condițiile reale ale fiecărui imobil
✅ Verificăm statutul juridic al fiecărui spațiu
✅ Pregătim și verificăm documentele
✅ Comunicăm cu companiile financiare
✅ Negociem cu toate părțile implicate în proces
✅ Pregătim contractele
✅ Înregistrăm proprietățile


Ne dorim să fii liniștit
Procurarea unei locuințe este o investiție financiară valoroasă, și ne dăm seama că acești bani sunt rodul unei munci asidue de mai mulți ani. Înțelegem de ce astfel de investiții trezesc temeri și îngrijorare. Pentru ca tu să poți fi liniștit și convins de siguranța investițiilor făcute, experții noștri imobiliari verifică statutul juridic al fiecărui obiect în parte, toate actele de proprietate și garantează transparență în toate tranzacțiile pe care le încheiem.Dacă în viața ta a venit momentul când vrei să vinzi sau să cumperi un imobil, imobi.ro te ajută să găsiești o soluție efectivă rapid, sigur și avatajos.


imobi.ro - partenerul tău în imobiliare!