NCH Real Estate - agenţie imobiliară din Constanta PRO

Despre noi

NCH Romania este o companie de consultanta si publicitate imobiliara pozitionata ca si companie de top in judetul Constanta.

In cei peste 20 de ani de activitate in piata imobiliara din Romania am deservit cu success sute de clienti, atat cu proprietati de top, proiecte majore, cat si cu proprietati medii.

Am finalizat cu succes sute de tranzactii atat in sectorul imobiliar residential cat si sectoarele comercial si industrial.

In fiecare reprezentare a clientilor nostri am urmarim sa aducem cele mai mari beneficii iar rezultatul colaborarii noastre sa fie un real succes.Suntem o echipa de agenti-consultanti imobimai mult...liari experimentati, foarte familiarizati/conectati si la curent cu piata imobiliara din Romania, in special din zona Dobrogei si oferim servicii complete si asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare/cumparare.

De ce sa alegeti serviciile noastre?

1. Te reprezentam in mod exclusiv – atunci cand angajezi o companie imobiliara in sistemul de reprezentare exlusiva beneficiezi de atentie 100% pe imobilul/proiectul tau imobiliar.
2. Iti promovam proprietatea pe canale de promovare relevante si eficiente
3. Iti prezentam un raport lunar cu rezultatele obtinute in campania noastra de promovare a proprietatii pe care o vinzi
4. Iti oferim consultanta si asistenta in tot procesul de vanzare/cumparare/inchiriere
5. Iti raportam evolutia pietei si recomandarile noastre pentru a obtine rezultate mai bune
6. Analizam si centralizam nevoile tale inainte de achiztie si iti prezentam doar proprietati existente in piata ce se potrivesc nevoilor tale pentru a economisi timp si a eficientiza procesul de cumparare/inchiriere
7. Oferim dreptul de promovare tuturor agentilor activi din zona imobilului tau si astfel crestem eficienta vanzarii
8. Selectam clientii in functie de nevoile tale si ti-i prezentam pe cei mai calificati
9. Garantam prin contract expunere pe canalele de promovare cele mai eficiente, atat canale de promovare online cat si canale de promovare offline
10. Iti oferim un agent dedicat proiectului tau ce va raspunde solicitarilor tale in intervalul de program de lucru al agentiei si/sau in scris prin canale online chiar si in afara programului.

Garantia Expunerii Eficiente
Suntem in aceiasi masura interesati ca si tine sa iti vindem proprietatea si de aceea facem tot ce este necesar si etic sa o facem cat mai vizibila in locurile in care oferta ta poate intalni clientul potrivit.

Garantam o expunere eficienta a proprietatii pe 50 de canale de promovare, atat online cat si offline apoi iti raportam rezultatele.

In cazul in care nu ne indeplinim obligatia de a promova proprietatea ta pe toate canalele specificate in contract, poti renunta la colaborare printr-o simpla solicitare pe email iar proprietatea ta ramane promovata pe canalele pe care a fost deja publicata.

Consultanta specializata
Oferim consultanta specializata pentru tot procesul de vanzare/cumparare/inchirere iar serviciile de consultanta include:

Consultanta de marketing – in urma consultarii nevoilor propunem obiective, strategii si canale de promovare
Consultanta financiara – analiza de piata si stabilirea pretului corect
Consultanta de legalitate – analizam documnetatia si verificam toate aspectele de legalitate pentru ca tranzactia sa fie efectuata in conditii de siguranta si legalitate

Agentii nostri

Catalin Gasca Catalin Gasca

Consultant Vanzari

Vezi telefon