Agentia Imobiliara Acasa - agenţie imobiliară din Galati PRO

Despre noi

"Casa la care te-ai uitat astazi si la care vrei sa te gandesti pana maine poate fi aceeasi casa pe care cineva a privit-o ieri si o va cumpara astazi."
S.C. Agentia Imobiliara AcasA S.R.L. activeaza pe piata imobiliara galateana inca din anul 2003 sub denumirea de "AcasA Imobiliare", personalul din cadrul acestei societati fiind unul instruit si cu o vasta experienta in domeniul imobiliar.Serviciile oferite de compania noastra acopera toata sfera imobiliara : -intermedieri imobile : apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si industriale, resedinte de vacanta, etc -inchirieri imobile -regim hotelier -consultanta imobiliara : evaluarea valmai mult...orii de piata a unui imobil -consultanta imobiliara juridica -certificate de performanta energetica -cadastru si intabulari -perfectari acte vanzare-cumparare, etc. Alegerea casei perfecte poate insemna de cele mai multe ori o adevarata provocare, ce implica uneori riscuri. Daca sunteti in cautarea imobilului potrivit, apelati la serviciile unui agent imobiliar profesionist cu o experienta indelungata in domeniu, care va poate asista in alegerea perfecta. Puteti astfel fi protejat de ofertele aparent avantajoase dar cu vicii ascunse si puteti economisi timpul pe care l-ati pierde vizionand imobile ce pot fi departe de asteptarile dumneavoastra. Agentia Imobiliara AcasA vine in intampinarea celor care-si doresc achizitionarea unei locuinte cu o paleta larga de oferte care satisface nevoia unui spatiu de locuit chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Va stam la dispozitie pentru orice informatii din domeniul imobiliar, beneficiind in acelasi timp de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri la urmatoarele numere de contact : 0747.999.950 - Silviu Lungeanu ; 0747.700.547 - Nina Cucu si 0755.939.128 Cristina Ana Motoi.
https://www.acasa-imobiliare.ro
Pentru o consiliere mai detaliata si prezentare de oferte va asteptam la sediul agentiei din Galati, Tiglina 1, str.Brailei nr.159, bloc A6, ap.46.

Agenţii noştri

Cristina Motoi Cristina Motoi

Real Estate Broker

Vezi telefon
Nina Cucu Nina Cucu

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Adrian Canelos Adrian Canelos

Agent Imobiliar Zonal

Vezi telefon
Florin Ichim Florin Ichim

Agent Imobiliar

Vezi telefon

Ce spun clienţii noşti