Rotara Imobiliare - agenţie imobiliară din Iasi PRO

Rotara Imobiliare
B-dul Chimiei 53

Orar Non-Stop

  • Telefon

Despre noi

Succesul nostru : Alegerea ta potrivita.

Avem grijă de nevoile fiecărei persoane sau familii în parte. Echipa noastră are abilitățile necesare să îi îndrume pe toți cei care ne calcă pragul către căminul pe care aceștia îl doresc sau îl merită cu adevărat. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot și tu bucură-te de:

● mai mult timp și atenție;
● privire de ansamblu asupra tuturor proiectelor existente în oraș;
● consiliere juridică;
● consiliere pentru obținerea creditelmai mult...or;
● 0% comision pentru proiectele noi;

Noi, ca agenție imobiliară, și mai mult ca echipă, construim relații bazate pe încredere, rezolvăm probleme, negociem, căutăm să descoperim mereu tot ce este nou. Suntem tot timpul cu ochii pe prețuri, pe cursul pieței și pe cele mai noi apariții din piața imobiliară. Ne asigurăm că toți cei care ne calcă pragul cumpără casa potrivită nevoilor lor. Suntem aici să facem diferența. Ne străduim să fim cea mai bună echipă de agenți imobiliari pentru clienții noștri și credem că aceștia merită tot ce este mai bun.


Valori
1. Integritate și transparență - Funcționăm ca echipă după cele mai înalte standarde etice, demonstrând astfel onestitate și corectitudine în orice decizie sau acțiune.
2. Promptitudine - Acționăm cu rapiditate, astfel încât să răspundem cu promptitudine nevoilor clienților noștri.
3. Grija față de cei ce ne calcă pragul - Luăm decizii și acționăm de fiecare dată în interesul clienților noștri, găsind cele mai bune soluții în funcție de dorințele lor;
4. Respect și încredere - Ne tratăm clienții cu demnitate și respect și ne așteptăm ca aceste valori să fie reciproce;
5. Comunicare - Pentru noi, comunicarea este cheia. Cheia locuințelor cele mai potrivite pentru cei care apelează la noi.