Re/Max Gold Oradea - agenţie imobiliară din Oradea

Despre noi

Vă mulţumesc pentru încrederea acordată, pentru ocazia de a va oferi cu scop de informare Ghidul Vanzatorului și pentru documentele și informațiile pe care mi le-aţi pus la dispoziție cu ocazia întâlnirii de la proprietatea Dvs. de vânzare, menționată în titlul prezentului document.

Vă rog să aveți in vedere că acest document are un caracter orientativ și ne arată nu perspectiva personală ci ceea ce ne indică piața cu privire la valoarea aproximativă a imobilului, știut fiind că piața are întotdeauna dreptate.
mai mult...r /> În ultimă instanță, adevărul cu privire la valoarea de piață a unei proprietăți este extrem de subiectiv. Sunt mai mulți parametri care influentează prețul, cum ar fi: locația, caracteristicile constructive, compartimentarea, anul de construire, caracteristicile imobilului, situația juridică, particularitățile, etc., astfel că, în cele din urmă, doar raportul cerere-ofertă își va spune ultimul cuvântul.

Totusi, rezultatele ne arată că livrăm o acuratețe de peste 95% în ceea ce priveste acest tip de calcule, avand in vedere informatia “la prima mână” pe care o avem din piață.

Menționez că Opinia se încadrează în condiţiile actuale de piaţă astfel că în cazul în care acestea se vor schimba, desigur că valorile din document pot suferi ajustări şi astfel să avem un rezultat uşor diferit la un moment în viitor. În consecință, în baza informatiilor și a specializării noastre, vă transmit opinia valabilă în piața de azi, in baza documentelor si informatiilor disponibile la data curentă.

Agentii nostri

Florin Plesca Florin Plesca

Sales Associate

Vezi telefon
George Galis George Galis

Sales Associate

Vezi telefon
Ovidiu Tau Ovidiu Tau

Sales Associate

Vezi telefon
Cristian Pop Cristian Pop

Sales Associate

Vezi telefon
Cristian Lazar Cristian Lazar

Sales Associate

Vezi telefon