Agenții imobiliare din Judeţul Bihor

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

443 anunțuri
BLITZ Oradea

pro

1# strada Vasile Alecsandri, nr. 1, et 2, ap. 14 | 2# strada Arany Janos Nr 1 , ap 12 , etaj 1

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

392 anunțuri
RECO Imobiliare

pro

Oradea

Vrei sa tranzactionezi cu succes orice imobil? Lasa totul in grija noastra!

Te ajutam sa tranzactionezi rapid, sigur si in cele mai bune conditii.

Pachetele noastre de servicii sunt atent adaptate nevoilor tale reale - am pregatit pentru tine 6 pachete diferite, in functie de tranzactia pe care o alegi (4 pentru vanzare, 2 pentru inchiriere).

Pasii tranzactiei:
1. Contactezi RECO Imobiliare
2. Trimitem un agent la tine acasa
3. Gestionam tranzactia
4. Semnezi actele si iti incasezi banii

Vezi telefon

Detalii agenție

209 anunțuri

Oradea

RE/MAX Prime Capital din Oradea este o agenție specializată în investiții imobiliare cu randament ridicat. Fondatorii RE/MAX Prime Capital au la bază o experiență de peste 15 ani în Marketing, Management și Vânzări, iar echipa de agenți imobiliari RE/MAX Prime Capital este formată din oameni de încredere, pregătiți să vă sprijine în toate tipurile de tranzacții imobiliare: vânzări, achiziții și închirieri locuințe, spații comerciale, hale industriale, vânzări și închirieri ansambluri rezidențiale sau afaceri la cheie. Suntem pregătiți să identificăm oportunitățile de investiție potrivite, adaptate bugetului și așteptărilor dumneavoastră atunci când doriți să achiziționați un bun imobiliar iar atunci când doriți să vindeți o proprietate suntem alături de dumneavoastră pentru a obține rezultat maxime și pentru ca întreg procesul de vânzare să fie realizat ușor, rapid și în siguranță.

Biroul RE/MAX Prime Capital, lansat în primăvara anului 2022, este gândit ca un spațiu cu arhitectură profesională și zone de discuții confortabile în care clienții noștri să simtă calitatea, încrederea și nivelul înalt al serviciilor de valoare, oferite de întreaga echipă.


RE/MAX Prime Capital își consolidează succesul și construcția echipei de experți în domeniul imobiliar pe un pilon de valoare: Reputația! Acest principiu fundamental necesită implicare, consecvență și consistență la toate nivelurile organizației. Reputația este o declarație de brand care garantează implicarea totala și de durată, cu servicii și suport de înaltă calitate, din partea fiecărui membru al echipei RE/MAX Prime Capital.

Vezi telefon

Detalii agenție

135 anunțuri
CA Imob Bills

pro

Calea Aradului 44

Vezi telefon

Detalii agenție

97 anunțuri

Oradea

Deveniți parte a comunitații orădene, suntem aproape de tine și iți oferim toate serviciile necesare specifice domeniului imobiliar.

Cumperi, vinzi sau inchiriezi ori planifici o investitie? Echipa ERA-9 imobiliare te provoacă la succes împreună!

Vezi telefon

Detalii agenție

96 anunțuri

Oradea

"Prestige Imobiliare ofera o gama larga de servicii:
-Vanzari-inchirieri imobile(case , apartamente,spatii comerciale,terenuri,hale,birouri, etc...).
-Reprezentare imobiliara.
-Evaluare imobiliara.
-Perfectare documente.
-Certificate energetice.
-Asigurari de imobile.
-Asiguram o colaborare apropiată cu birouri de cadastru,intabulari,notariale si toate celelalte institutii necesare unei tranzactii reusite.
Consultanta financiar-bancara si multe alte servicii imobiliare.
-Reusim prin inovatie, respect si loialitate fata de client,punem suflet in ceea ce facem si ne indreptam spre clientii nostri cu dorinta sincera de a realiza impreuna un parteneriat trainic si durabil!"

Vezi telefon

Detalii agenție

93 anunțuri
Gaminvest

pro

Oradea

Agenția Imobiliara Gaminvest, fondată în Oradea, județul Bihor, este una dintre cele mai active agentii imobiliare din Romania, bucurandu-se de un real succes in cei 10 ani de experienta imobiliară, bazate pe o excelenta vizibilitate, un numar important de tranzactii inchise, ce au la baza accesul si reputatia agentiei pe piata investitiilor din Europa si Romania, si experienta agentilor si brokerilor imobiliari care reprezinta agentia Gaminvest

Vezi telefon

Detalii agenție

71 anunțuri
Re/Max Family

pro

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

69 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

57 anunțuri

Oradea

Cu peste două decenii de prezență activă în industria imobiliară, agenția noastră s-a stabilit ca o forță dominată de expertiză și inovație. De-a lungul anilor, am avut privilegiul să fim martorii și participanții la transformările radicale și evoluțiile subtile ale unei piețe mereu în schimbare.

Fiecare ciclu economic prin care am trecut a oferit oportunități unice de învățare. În momentele de boom, am învățat să gestionăm cu prudență și să oferim clienților noștri cele mai bune oportunități de investiție. În vremurile de criză, am adoptat o abordare rezilientă, ghidând clienții cu strategii adaptate pentru a face față provocărilor. Aceste experiențe ne-au ajutat să ne formăm o perspectivă de ansamblu asupra pieței imobiliare, să anticipăm tendințele și să ne adaptăm rapid la schimbări.

Mândria și coloana vertebrală a agenției noastre sunt membrii echipei noastre, agenții noștri imobiliari. Acești profesioniști pasionați sunt dedicați excelenței în fiecare aspect al muncii lor. Nu doar că împărtășesc o viziune comună a oferirii de servicii imobiliare de calibru înalt, dar sunt și angajați în dezvoltarea lor profesională constantă. Ne străduim să fim în fruntea industriei, ceea ce înseamnă să fim la curent cu cele mai recente tehnologii, metode și inovații care modelăm domeniul nostru.

Educația este prioritară în abordarea noastră. Nu numai că investim în formarea continuă a echipei noastre, dar ne asigurăm să fie bine informați și clienții noștri. Înțelegem că tranzacțiile imobiliare sunt unele dintre cele mai semnificative decizii financiare de luat. Așadar, ne asumăm responsabilitatea de a oferi informații transparente, corecte și la timp, astfel încât fiecare client să se simtă încrezător și informat în fiecare etapă a procesului.

Construim relații. De-a lungul anilor, am fost martori la nenumărate povești de succes. Multe dintre aceste relații au evoluat dincolo de tranzacții comerciale, devenind parteneriate de durată bazate pe încredere și respect mutual. Mulți dintre clienții noștri revin ori de câte ori au nevoie de consultanță imobiliară sau de tranzacționare, și mulți ne-au recomandat prietenilor și familiei.

Transparența, integritatea și comunicarea deschisă sunt mai mult decât simple cuvinte-cheie pentru noi; sunt principiile care ne ghidează în fiecare zi. Suntem mândri să spunem că, într-o industrie atât de vastă și complexă, am reușit să ne stabilim ca un etalon de încredere și profesionalism.

Agenția noastră nu este doar o afacere; este un colectiv de indivizi dedicați, care cred cu tărie în puterea spațiului și a locuinței de a îmbunătăți viețile oamenilor. Fie că este vorba de o familie care caută primul lor cămin, de un investitor care dorește să extindă portofoliul sau de un cuplu care dorește să se retragă în locul lor de vis, abordăm fiecare caz cu aceeași dedicație și atenție.

Pe măsură ce privim în viitor, suntem plini de entuziasm pentru oportunitățile și provocările care ne așteaptă. Cu rădăcinile noastre solide și cu viziunea clară a misiunii noastre, suntem pregătiți să abordăm industria imobiliară în deceniul următor și dincolo de acesta.

În concluzie, colaborarea cu agenția noastră înseamnă să alegeți experiența, pasiunea și integritatea.

Vă invităm să ne alegeți ca parteneri în călătoria voastră imobiliară și să descoperiți diferența pe care o poate face un serviciu excepțional!

Vezi telefon

Detalii agenție

30 anunțuri

Oradea

Blanc Imobiliare, s-a format din dorința unor membri ai agenției de a ajuta la formarea conceptului de ,,consultant imobiliar", și totodată din dorința de a oferi servicii de calitate tuturor cumpărătorilor sau proprietarilor care într-adevăr au nevoie de acest serviciu. Agenția noastră își dorește să fie o voce relevantă la nivel local, dar mai ales o voce a clienților noștri, care să se reflecte în rezultatele noastre.

Agenția imobiliară Blanc dorește să formeze o echipă de profesioniști adevărați la nivelul municipiului Oradea, care să fie alături de clientul pe care îl reprezintă, și care într-adevăr să se focuseze pe interesul acestuia.

Vezi telefon

Detalii agenție

22 anunțuri

Valea Crişului

Vezi telefon

Detalii agenție

20 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

20 anunțuri

Oradea

Doseanu Imobiliare ®️ deservește cumpărătorii si vânzătorii de proprietăți premium, oferind consultanță imobiliară și facilitarea tranzacțiilor de vânzare / achiziție / închiriere în segmentul rezidențial, precum și al spațiilor comerciale, clădiri de birouri, terenuri, hale, afaceri la cheie.

Simplitatea colaborării reiese din capacitatea de a întelege specificul cererii și rapiditatea în a vă oferi cele mai integrate soluții, utilizând metode avansate, diversificate, în acord cu evoluția generală a pieței, dar şi a complexității cererilor imobiliare.

Vezi telefon

Detalii agenție

19 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

18 anunțuri
D`Art Imob

pro

Oradea

Din pasiune pentru imobiliare,
profesioniști pentru oameni!

Viziunea echipei D`Art Imob este de a oferi clienților și partenerilor săi mai mult decât o simplă colaborare, un adevărat suport profesionist, un pachet complet de servicii de calitate pentru a facilita procesele de tranzacționare imobiliară, consultanță in alegerea celei mai bune variante pentru fiecare client care ne calcă pragul, asigurate de oameni profesioniști, prietenoși și orientați spre a incheia orice tranzacție cu succes si cu zâmbetul pe buze.

Ne dorim ca prin munca depusă de echipa D`Art Imob pentru clienții și colaboratorii noștri, aceștia să simtă suportul oferit de noi și să capete încrederea că, un consultant imobiliar bine pregatit și informat, facilitează orice proces de vânzare sau inchiriere, care inseamnă multe documente, multă informare și căutare, deplasări la diferite instituții și cel mai important, îi scutim de timpul pierdut în acest sens.

Vezi telefon

Detalii agenție

18 anunțuri
Tvh Invest

pro

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

15 anunțuri

Oradea

Gabrian Imobiliare

Vezi telefon

Detalii agenție

13 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

11 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

10 anunțuri
UP Imobiliare

pro

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

10 anunțuri

-

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție

5 anunțuri

Oradea

Vezi telefon

Detalii agenție

5 anunțuri
Remob Vision

pro

Oradea

Cine suntem ?

REMOB VISION – ghidul tău în imobiliare, cu o gamă largă de servicii specifice domeniului imobiliar (intermediere, reprezentare, promovare, negociere, evaluare, informare etc.), destinate să ușureze procesul de vânzare, achiziționare sau închiriere. La noi găsești oferte atent selectate și corect evaluate de agenții noștri, promovare eficientă online, fotografii de înaltă calitate realizate de fotografi profesioniști, ce reflectă adevărata valoare a imobilului ofertat.


Care este cheia succesului? Noi avem răspunsul!

Echipă dinamică și creativă, prezintă una din valorile principale în compania REMOB VISION. Agenții noștri imobiliari vă vor oferi tot suportul necesar pentru a vă asigura satisfacția succesului. Te vom deranja de două ori, o dată la semnarea contractului (preluarea proprietății) și a doua oară la întâlnirea la notar (vânzarea proprietății). Te vom ajuta să iți pui toate actele imobilului în regulă. Colaborăm cu toți specialiștii în domeniu (notari, ingineri, avocați, etc). Îți obținem și certificatul energetic. Agenți maleabili, dedicați nevoilor tale, sunt gata să te ajute, oferindu-vă respect, profesionalism, corectitudine, seriozitate și devotament.


Care e scopul nostru ?

Ne-am propus să fim recunoscuți ca un partener de încredere. Ne dorim să fim prima ta alegere în ghidarea procesului de vânzare sau achiziție, prin oferirea serviciilor de calitate, salvându-ți resursele tale principale (bani, timp și nervi).


Fă alegerea corectă, lasă totul în mâinile profesioniștilor!

Vezi telefon

Detalii agenție

3 anunțuri

Tilecuş

Vezi telefon

Detalii agenție

65 anunțuri
GDN Oradea

str. Roman Ciorogariu nr. 58

Servicii complete de consultanță, evaluare, reprezentare și finanțare imobiliară. Rețea națională de agenții imobiliare.
Consultanții tăi imobiliari, alături de tine de la idee până la cheie!

Vezi telefon

Detalii agenție